Tiszai P Anna : Szemek (haiku)

Szemembe néztél,
magadat láttad bennem,
becsuktam szemem.
 
Szemedbe néztem,
magamat láttam benned,
becsuktad szemed.

Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Tiszai P Anna