csurai zsófi : kezdetleges haikuk

ébredés reggel
halott fénykép arcomon
elfeledtelek

***

csigalassú kín
ólomsúlyú hegyek közt
ne áltasd magad

***

friss hajnal vár
olvadó jégvirágok
örökké tiéd

***

feltörõ könnyed
téli éjszakákon hív
haldoklik szívem

Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: csurai zsófi