H.Pulai Éva : Drámapályázat!

A téma szabadon választható!

 

 

 

Drámapályázat

 

 

A Drámaműhely és Felolvasószínház (a későbbiekben negyedévenkénti ismétlődéssel) pályázatot hirdet egyfelvonásos színművekre, maximum négy szereplővel, legfeljebb 15 oldal terjedelemben (Times New Roman 14-es).

 

A téma szabadon választott

 

A műveket a

 

dramamuhely.felolvasoszinhaz@gmail.com

 

címre kérjük elküldeni

 

 

A beküldött művek egy kódot kapnak, s azzal kerülnek a zsűri elé

 

Az első három helyezett darabot Felolvasószínházunkban bemutatjuk, rögzítjük, s a felvételt Net-Színházunkban bárki megnézheti

 

 

A három nyertes mű szerzője felvételt nyerhet Drámaműhelyünkbe is

 

Beküldési határidő: 2014. március 31.

Eredményhirdetés: 2014. május 15.

 

 

Az első helyezett dráma bemutatása: 2014 június

A második helyezett bemutatása: 2014 július

A harmadik helyezett bemutatása: 2014 augusztus

 

 

A Drámaműhelyről…

 

A Drámaműhely egy olyan kis közösség, ahol mi, a dráma (mint műfaj) iránt elkötelezett szerzők, megbeszélhetjük az írással kapcsolatos kérdéseket, ötleteket, terveket, híreket, újdonságokat, és közben alkotunk, melynek terméseit itt szeretnénk közkinccsé tenni. Induláskor az volt a célkitűzés, hogy kisebb és nagyobb gyerekeknek írunk jeleneteket, darabokat, hogy karácsonykor és egyéb ünnepeken a pedagógusok számára ezzel is bővítsük a lehetőségeket.

 

A legtöbbünk nem kezdő, ezért az eddig megírt színdarabokat is szeretnénk idehozni. Egy másik, ma még alakulóban lévő terv, egy Felolvasószínház, azon szerzők műveinek bemutatására, akik jót és jól írnak, de igen kevés az esély, hogy színpadon láthassák az általuk írtakat. Hogy megtaláljuk őket, rendszeresen pályázatokat fogunk kiírni, s a legjobb darabokat közönség elé visszük, az előadásokat rögzítjük, és Net-Színházunkban bárki megtekintheti majd.

 

 

 

Forrás:

http://dramamuhely2013.blogspot.hu/

 

 

Legutóbbi módosítás: 2019.11.19. @ 09:16 :: H.Pulai Éva
Szerző H.Pulai Éva 1146 Írás
A H. a nevem előtt, csak egy megkülönböztető jel, hogy ne keveredjenek össze a hírösszeállítások a firkáimmal. *Pulai Éva