László István : Kór (hét haiku)

Kór

Kórban a bánat
arctalan fényképkeret.
Most élek igazán.

* * *

látszom

kitakarsz rendesen
látszik mindenem belül
-nem védem magam-

* * *

Remény

Aki látott már
felszálló ködtakarót
nem fél remélni.

* * *

Múló

Csendben eltelnek
aztán földbe temetnek
a múló évek.

* * *

Kislány

Libben? szoknya,
ártatlan rózsa bája.
Kék szemek fátyla.

* * *

?sz

Levelek hullnak,
ágakra harmat tapad.
?szi szél ölel.

* * *

Baki

Tévútra léptem.
Kisimított életem:
brutális baki.

* * *

Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: László István
Szerző László István 44 Írás
Olvasok, zenélek, filmezek, írok.