Kiss Anna Mária : Jégre rajzolt haikuk

gyász

 

göröngyös földek

gazdátlan fecskefészek

téli temető

 

remény

 

tükröződő arc

fényes pókhálószálon

fekete a tó

 

kétség

 

jégen bolyongó

millió néma madár

megcsonkolt szárnyak

 

idő

 

múltkarcolatok

egy gyerek holdlabdával

kiszáradt a kút

Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Kiss Anna Mária
Szerző Kiss Anna Mária 19 Írás
A holdnak sajtszaga van, holt biztos, hogy megromlott benne egy diktátor.