Szél Zsolt : Haikuk

A kedvenc műfajom…

 

Őserő

 

Halak úsznak el

Tegnap tetőzött a víz

Holt-verseny folyik

 

 

*

 

 

Tabu

 

Tilalomfákon

némán csüngő tekintet

Elherdált élet

 

 

 

*

 

 

Előjáték

 

Pajkos ujjakkal

kacérkodó ökörnyál

Mandulavirág

 

 

*

 

 

Rettenthetetlen

 

Gyermekkacagás

Kardom harcedzett élét

Kicsorbította

 

 

 

*

 

Kontinuitás

 

Érkező fecske

 Hullott párja otthonát

Újjáépíti

 

 

*

 

 

Alpinista

 

Hegygerinc jegén

Megfáradt tekintete

A csúcsra fagyott

Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Szél Zsolt
Szerző Szél Zsolt 25 Írás
Az utamat járom. Néha jól csinálom, máskor meg nem...