Károssy Attila : haiku

Szürke szutyok lett

az útra hullott hóból.

Kisütött a Nap.

 

 

Nem számoltam, de biztosan rendben van szótagszámilag a vers,

de túl kevés ez most, az nem lenne baj, hogy egyszer?, csak süssön.

Ez nem sült el most, Oriza 🙁

Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Károssy Attila
Szerző Károssy Attila 77 Írás
Jó napot kívánok! Károssy Attila vagyok.