Győri Irén : Ne hallgass tovább/ 3. rész /Csendesebb napok

de nem szólt semmit.

Mária megértette a tekintetet, és gyorsan kimagyarázta magát.

— Nem, nem jól értette kedvesem, csak ha esetleg szüksége lenne egy nagyon jó ügyvédre, akkor talán… persze, ha nincs saját ügyvédje, akkor ajánlani tudom a Dénes doktorurat. Egyébként nemsokára személyesen is megismeri, mert minden pénteken nálam szokott teázni, ő és két hölgy a vendégem, akkor van nálam a pénteki parti, remélem ön lesz az új tagunk.

Lia azon gondolkodott, mennyit merjen elmondani Máriának a meneküléséről. Milyen sors vár rá, tényleg megnyugodhat? Sikerült megszabadulnia a múltjától vagy csak egy lélegzetvételnyi nyugalom? Nem keveri e bele ezt a kedves, jólelkű asszonyt valami nagy kellemetlenségbe? Szeretné tudni, mikor sóhajthat fel, hogy vége, és tényleg véget ért ez a rémálom. Az ügyvéd említése nagyon jó ötletet adott. Hálás volt gondolatban Mária bőbeszédűségéért. Elhatározta, megismeri azt az embert, és talán ő segít elintézni, hogy ne legyen országos botrány az eltűnéséből. Annyi pénze van, hogy egy olcsóbb ügyvédet meg tudjon fizetni. Ha meg olyan jó, mint Mária mondja, akkor a neki nagyon kapóra jön!

 

Legutóbbi módosítás: 2019.06.25. @ 11:11 :: Győri Irén
Szerző Győri Irén 180 Írás
2002. óta élek Battonyán. Az írás és olvasás nekem olyan mint a levegő, hiányában megfulladok! Szeretem a tornyot, és benneteket. Ez a világ legjobb menedéke!