Szerző Tasev Norbert 72 írás
1983.11.30-án születtem Budapesten! ELTE-TFK, BTK-n folytattam magyar-történelem szakos tanulmányokat; történelem tanár. Ebookokat szerkesztek! Eddig szerzői könyvkiadás keretében a Publió kiadónál jelentettem meg köteteimet!

5 Komment

  1. Attila finoman fogalmazott, mikor paródiának nevezte a nyakaterkert mondatokat.Igazából dagályos stílusról van szó, amikor négy öt soros mondatokban oda nem való jelzőkkel, megjegyzésekkel agyondíszitik a mondadót.
    A történetet tiz -tizenöt sorban értelmesen le lehetne írni, úgy inkább kiderülne, mit is akar közölni a szerző.

  2. Kissé túl sok benne a “magyarázkodás” ám nem von le sokat a lényeges mondanivalóból. Amit hiányolok, hogy kicsit jobban kihangsúlyozhattad volna, hogy a fiúnak inkább humán érdeklődése van, és nem az egyengető kalapács mesterfogásait akarja eltanulni az apjától.Sajnos manapság nem egyedi jelenségről van szó. Azok az apák akik soha sem voltak fogékonyak az agyi tehetség kamatoztatására, nem igen értik meg ha a gyereküknek ilyen az érdeklődési köre. Ők még abban a világban élnek ahol a munkáskézzel előlehetett teremteni a betevőt sőt még jutott másra is. Nem pusztán generációs problémáról van szó. Annál sokkal bonyolultabb dologról. Jó az írásod de lehetett volna kicsit kevesebb a “szájbarágosdi” az apa részéről.

Hagyj üzenetet