Torjay Attila : Költségcsökkentési javaslat

*

 

 

Régóta tapasztalhatjuk, hogy nagyjaink a Fülkék Házában a drága idejükből mennyit áldoznak egymás pocskondiázására, befeketítésére. Tán ez a világ rendje, így lehet máshol is, mégis célszerű lenne meggondolni, hogy ez a nagyon fontos intermezzo mennyibe is kerülhet az országnak? Nem nyomva meg nagyon a ceruzát, a tavalyi pénzüket feltételezve meg azt, hogy csakis munkaidejük egyharmadát töltik vele — úgy havonta két-három népkonyha költsége lehet.

Sok.

Hát ennyiből meg lehetne tekinteni a Nagycirkusz esti műsorát akár ezerszer is Simi bohóccal, makimajommal, és hát ők mégis csak vérprofik. Nem lehetne olcsóbban ebben a ringyes-rongyos világban?

Javasolnék egy költséghatékony megoldást, hiszen az idő pénz. Illetve adósság.

No.

A Parlament elektromos szavazótábláját el kell látni új kiegészítéssel, a jelenlévők száma, igen-nem szavazatok, tartózkodók száma rovatok mellé, ide fontos, szabadon választható feliratok kerülnének, amit ügyrendi vitáknál, szavazáskor stb lehetne választani nyomógombokkal. Nem menne a drága id? személyeskedésre a továbbiakban az érdemi tevékenység helyett.

A választható kiírások a következők lehetnének:

— Piszok földszintes tolvaj!

— A kutyád is egy idióta!

— Impotentó, ennyi eszed van?

— Utolsó, féleszű spermatöltelék!

— Jó hülyének lenni?

— Nagyobb ökör vagy, mint a párttársaid, bár ők is jókorák!

— Fordulj fel a neved napján!

— Kérem Tisztelt Hölgyeim és Uraim, most mindenki szíveskedjen igennel szavazni, a tiszteletdíjunk emelése az előterjesztés! Köszönöm!

 

Legutóbbi módosítás: 2019.08.15. @ 11:29 :: Torjay Attila