H.Pulai Éva : KARBANTARTÁS!

2015. június 4. és június 5. között, karbantartás miatt időnként nem lehet majd a Torony oldalát elérni, kapuján belépni!

 

 

 

 

 

 

Mint mindennek és mindenkinek kell az ápolás, a karbantartás. Ez azt jelenti kedves írók, költők, olvasók és az oldalra látogatók, hogy a Toronyba nem lehet majd belépni.

Pontosabban, ahogy levélben megkaptuk:

 

 

 

„Várhatóan csütörtökön vagy pénteken (2015. június 4-5) két alkalommal, maximum fél órás leállás várható a weboldalak és e-mail szolgáltatások esetén. Ezeket igyekszünk csütörtök késő este és éjjel, vagy pénteken hajnalban elvégezni, hogy minimalizáljuk az érintettek számát, de a munkavégzés más technológiai kérdésektől is függ.

 

A karbantartásban jelzett kiesési idő alatt a weboldalak nem lesznek elérhetőek és e-mail-t sem tudnak letölteni, de a beérkező e-mailek nem vesznek el, azokat fogadja a rendszerünk. A karbantartás befejeztével az időközben érkezett levelek kis késleltetéssel megérkeznek az Önök postafiókjába.

 

Köszönjük megértésüket: IS Csapata”

 

 

 

 

Megértéseteket, türelmeteket, mi, szerkesztők is köszönjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legutóbbi módosítás: 2019.11.19. @ 09:16 :: H.Pulai Éva
Szerző H.Pulai Éva 1146 Írás
A H. a nevem előtt, csak egy megkülönböztető jel, hogy ne keveredjenek össze a hírösszeállítások a firkáimmal. *Pulai Éva