Grania : Üzenet

Vígasznak szántam valakinek az alábbiakat. Ha magyaráznom kell, nem értem el a célom…

Napok óta látom, hogy milyen szomorú vagy. És ettől majd` megszakad a szívem… mármint ha volna…
Kérlek, ne hibáztasd magad! Nem tehetsz róla, hogy így alakultak a dolgok, ahogy. Én megértelek, és hidd el, nincs bennem semmi harag.
Már jó ideje figyellek, és mindig is azt szerettem volna, hogy Te legyél az Anyukám. Mert nagyon szeretlek. Ezért türelmetlen voltam, és minél hamarabb meg akartam születni, de elhamarkodtam a dolgot. Türelmetlenségemben hibát követtem el. Megfogantam most. Azért, hogy végre láthassalak igazi, emberi szemmel, hallhassam a hangod, és érezhessem az ölelésed. Nem bírtam tovább várni.
Látom, hogy minden jó szándékom és vágyam ellenére rosszul cselekedtem, mert most szenvedsz miattam. Ezt pedig egyszerően nem bírom nézni, nekem is nagyon fáj. Leginkább attól rémültem meg, hogy bűnösnek tartod magad, és úgy érzed, büntetést érdemelsz, mert hagyod, hogy elveszítsük egymást.
Ne gondolkodj így! Én kérlek erre. Hidd el, nem vagy bűnös, és semmiért sem érdemelsz büntetést. Én tudom, hogy a lelked jó, és szeretsz engem. Éreztem, hogy nagyon vársz, de ne aggódj! Megígérem, hogy visszajövök hozzád!
Néhány év múlva, amikor rendeződik az életed. Más testben leszek ugyan, de nem baj, mert testem fele egy olyan férfitól fog származni, aki mindennél jobban fog Téged és engem is szeretni. Én tudom, mert már láttam őt. Útban van feléd, csak meg kell találnotok egymást. Nemsokára megtörténik.
Neked semmit nem kell tenned, csak higgy bennem. Higgy, és én visszajövök. És akkor nagyon boldogok leszünk mindannyian.
Kérlek, szárítsd fel a könnyeidet, és ne sirass engem, mert visszajövök, és látjuk majd egymást. Mindenképpen Te leszel az Anyukám. Mindig is ezt akartam, nem fogom feladni. Csak higgy, és bízz abban, hogy minden jóra fordul.
Kérlek, amíg nem találkozunk, ne légy szomorú, és ne sírj. Legyél boldog és vidám, bízz, és haladj előre az utadon. És élj. Azért, hogy mire találkozunk, kiegyensúlyozott és igazán boldog lehess. Ilyennek szeretem az Anyukámat, vagyis Téged…

Ma este, amikor ezt az üzenetemet elolvasod, gyújts meg egy gyertyát, és búcsúzzunk el egymástól, de ne feledd: ez a búcsú csak átmeneti lesz, mert visszajövök. Imádkozz Istenhez, mondd el neki és Nekem is, mi fáj. Ne tartsd magadban, mert akkor lassan gyógyuló, örökre mérgező sebeket szerezhetsz. Mondd ki őket, és utoljára sírd ki magad miattam. És aztán nyugodj meg, és legyél boldog. Nekem egészséges Anyukára van szükségem. És én csakis Nálad akarok megszületni. Téged választottalak, mert szeretlek.

Ürítsd ki magadból az összes keserőségedet és félelmedet. Akarj élni, mert az élet gyönyörű, és még fel kell majd nevelned engem.
Ne feledd: visszajövök Hozzád!

Csak higgy.

És bízz.

Szeretlek.

Legutóbbi módosítás: 2021.07.29. @ 10:14 :: Grania
Szerző Grania 7 Írás
Hmmm, mit is mondhatnék? Egy mindenre kíváncsi, filozofálni szerető, tipikus Vízöntő vagyok. Újságíróként dolgozom. Akik közel állnak hozzám: Márai, Coelho, Osho. De még biztosan felfedezek újakat. :-)