Csillag Endre : A 7torony Kecelen

Kedves Toronytársak!

Tizenhárom évvel ezelőtt – amikor még a kő is lágy volt -, teljes fegyverzetben Kecelen járt a 7torony felolvasó/szerző gárdája, de helyi írói vénával rendelkezők is ismertettek műveket.

A felolvasáson ott volt, és forgatott a Kecel Városi Televízió, mégpedig tizenkét darab mp4 kiterjesztésű fájlt rögzített. Általam nem ismert módon ez a fájlözön (kb. 16 GiB) 2010-ben, karácsonyi ajándékként, a számítógépemen landolt.

Mindezt úgy elfelejtettem, ahogy illik. A fájlok azonban – búvópatakként – felbukkantak egyik mostani „rendcsinálásom” következtében.

Elhatároztam, megmentem a Torony „leszármazottjainak” ezt az anyagot. Ekként engedélyt kértem, és kaptam a keceli TV vezetőjétől az archív anyag újbóli feldolgozására és a YouTube-ra történő feltöltésére.

Mindez tegnap meg is történt. Ugyanekkor megkerestem a FB-on a 7torony Barátikör weblapját, és oda is bigyesztettem kitűnő stréber módjára egy ide vonatkozó bejegyzést, amit meg is pillanthatnak a véletlenül arra járók, bele értve a moderátort/terminátort, azaz Serfőző Attilát is, aki most éppen faházat ácsol iszonyú daccal

Írás beküldéséhez – szerencsére – nem kell az ő szigorú szűrője, ezért ezennel itt teszem közzé a találkozó videó-anyagának beharangozóját.

Fogadjátok érdeklődő szeretettel!

Mindenkit üdvözöl:

Csillag Endre

a Torony egyik veteránja

Legutóbbi módosítás: 2023.07.31. @ 12:41 :: Bereczki Gizella - Libra
Szerző Csillag Endre 195 Írás
Amatőr módon írogató nyugdíjas vagyok. Követek el verset is, de igazán a kisprózában érzem jól magam.