Kéri Dorina Beáta : Simogatás

 

Szívem dübögését—-  ezt a dübögést inkább hangfalak, mélynyomók teszik, lakótelepi jó szomszédok, vagyis bármi, de a szív ne dübögjön. Dobogjon, lüktessen, verjen, pulzáljon.

tenyeredbe hajtom,
öleled nyugtalanságom
s elolvad ajkadon.
Csitító suttogásod
elbágyadva hallgatom.
 S míg szarkalábad néz, s nevet,—szarkaláb nem néz, hisz az a szem alatt van ( ha van ). És nem is nevet, hisz a szarkaláb általában a nevetést?l van ( jobb esetben )
elringat a rám simuló kéz-üzenet.–-itt elég lenne a kéz

 

——

Dorina, a fenti képzavarokat, és a hasonlatokat nézd át. Ne törekedj a sorvégi rímekre, ha közben nem érezhet? a tartalmi, hangulati “rend” a versedben. Szabad-verset is lehet írni, akár sorvégi rímekkel, akár bels? rímekkel, úgy hogy végig íve van a versnek, érezhet?, fogható hangulattal.

Dolgozz vele, hagyd megnyílni a versed.

Legutóbbi módosítás: 2011.01.10. @ 18:45 :: Kéri Dorina Beáta
Szerző Kéri Dorina Beáta 0 Írás
1992. október 25-én születtem. A Beát nem használom, az nem én vagyok, ezért kérlek, ne hívj így! :) Nem vagyok bölcs, de kritikus igen, néha elhamarkodott, máskor túl-óvatos.. Keresem a középutat mindenben, és sokszor a naivitás határát súrolva igyekszem feltételezni másokról a jót. Szeretek olvasni, bár egyre kevesebb idő jut rá, szeretem a színeket mind az életben, mind a történetekben, amiket olvasok. A verset a játékosságáért, rímeiért kedvelem, a ritmus és az érzelemkeltés is fontos számomra. Ízzig-vérig kézművesnek vallom magam, szállóigém az "Annyi mindenre jó a kezem!" mondat. :D Ezen kívül a számat is sokszor használom - kellően nagy tud lenni az orcám, ha kell-ha nem, a szóvicceim pedig gyilkosak:) Az egészségesnél jobban számít mások véleménye, mindenkinek meg akarok felelni. Azt hiszem, ezzel sikerült valamennyire körülírnom magamat! :) Egy kis frissítés az egyetem vége felé: Kézműves vagyok ÉS Gazdász (Számviteles). A legfőbb erényem a viszonylag reális énkép.