Torjay Attila : Megbeszélés

*

 

 

— Tisztelettel üdvözlök mindenkit a TRL TV Művelődési Főosztálya műsorszerkesztési megbeszélésén. Először is a nézettségről. Sajnos a múlt héten újabb 4%-al esett a Főosztály műsorainak nézettsége, életszükséglet új, jó kulturális műsorokat elindítani. Kérem akkor az új műsortervezetek ismertetését.

— A mi elképzelésünk egy új párkereső műsor lenne, „Első szerelem” címmel. Főszereplőnek javaslom a legutóbb lefutott párkereső műsor álomférfiját, őt elég jól fogadta a közönség.

— Ötvenöt éves, órákig kell sminkelni.

— Viszont nagyon gyakorlott. Nyolc hölgyet válogatnánk mellé, mint első szerelmeket, húsz évtől ötvenöt éves korig.

— Hát nem tudom, nem tudom. Mi lenne a másik?

— Egy interaktív valóságshow lenne, „Koporshow” címmel, a „Szép jövő” Temetkezési Kht. szponzorálásával. Azt hiszem, forradalmi vonulata lenne a modern szórakoztató műsoroknak. A műsor lényege, hogy több szintű szereplőválogatás után exkluzív szerződést kötnénk a kiválasztottakkal, és az elhunytuk után a koporsóba üvegszálas világítás és elektroakusztika kerülne elhelyezésre. Így időnként a közönség megtekinthetné az exkluzív szerződéssel rendelkező szereplő fizikai és mentális állapotát, illetve a beépített hangszórórendszeren megszólíthatná. Tuti nézettség.

— Asszem, az, gratulálok, ezzel megelőzhetnénk a konkurenciát. Mikor kezdődne?

— Természetesen a műsor jellegéből adódna a kései kezdés, péntekenként 23.30-kor indulna. Ismétlés másnap délelőtt tízkor.

— Akkor viszont kicsit át kell szerkeszteni az aznapi műsort.

— Hát igen. Halasztani kéne az „Ízlés és tanulás szerepe a mai, modern médiában” című beszélgetős műsort.

— Mikorra?

— Még nem tudom, ki kell kalkulálni. Majd a gyógyszerosztás után megbeszéljük. Bár a nyugtatók  miatt nem lesz könnyű. Megyünk már, ápoló úr, miért kiabál velünk?

Legutóbbi módosítás: 2010.01.30. @ 06:25 :: Torjay Attila