Koosán Ildikó : Haiku

/saját fotó/

Kritika


Amit leírhatsz

nem biztos, hogy mások is

elolvashatják.


Az id?


Id?b?l fontos

amit mérsz, de fontosabb

ami id?tlen.


Tegnap szerettél


Tegnap szerettél,

kéretlen pazaroltál

rám kincseidb?l.


Kidobott pénz


Kidobott pénzzel

vásárolt tévedések

halmaza gy?lik.


Hála


Teher a hála,

hálátlanságainknál

jóval nagyobb súly…

Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Koosán Ildikó
Szerző Koosán Ildikó 940 Írás
Koosán Ildikó vagyok. Jelenleg Szombathelyen élek.