H.Pulai Éva : MEGHÍVÓ!

Radnai István: Jégbefagyott fény című verseskötetének bemutatóira.

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGHÍVÓ

 

 

Radnai István: Jégbefagyott fény (versek)

 

 

június 1. Budapest, Zsombolyai u. Rátkai Klub 18 óra

június 11. Szeged, Kárász u. 19 óra (!)

 

 

 

 

Június 11. szombat, 19 óra, Szeged, Lobby Café

 

A Szegedhez sok szálon kötődő szerző konok kitartással építi egyre távlatosabb és izgalmasabb életművét – verseiben az őszikék hangulatát igencsak felvérzik az új tavaszok ígéretes üzenetei. Az avantgárd és a hagyományos költészet elemeit sajátos egységbe gyúrva – összetéveszthetetlen lírai világot teremt, a gyönyörök, fájdalmak égi és földi vadaskertjét.

 

A szerzővel Diószegi Szabó Pál költő beszélget.

 

 

A Magyar Írószövetség Csongrád megyei Írócsoportja, a Szegedi Írók Társasága és a Szegedi Akadémiai Bizottság Művészeti Szakbizottsága Szépírói Munkacsoportjának közös rendezvénye.

 

 


 

 

Jégbefagyott fény

Radnai István

 

Radnai István konok kitartással építi egyre távlatosabb, egyre izgalmasabb életművét új verseiben az őszikék hangulatát igencsak felvérzik az új és újabb tavaszok ígéretes üzenetei. A szerző (az avantgárd és a hagyományos képviseleti költészet elemeit sajátos egységbe gyúrva) összetéveszthetetlen, bejárható lírai világot teremt, a gyönyörök, fájdalmak egyszerre égi és földi vadaskertjét. (Gyimesi László)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legutóbbi módosítás: 2019.11.19. @ 09:16 :: H.Pulai Éva
Szerző H.Pulai Éva 1146 Írás
A H. a nevem előtt, csak egy megkülönböztető jel, hogy ne keveredjenek össze a hírösszeállítások a firkáimmal. *Pulai Éva