Boér Péter Pál : Nahát

 

Lopva sajtolja a vasajtót a tót! Rámenős mentős ősei kései hagyatékának – a mai téka megalapítóinak – konya, konyakos meggyező sejtjein kertel. Ezért nem sejti selypítve sem, korábbi – morális listadöngölő -, öleket ölelő képeit, amiket széf-berak, tupíroz és dauerol.

A páncélszekrény a postán lesz!

Ereszt még néhány ereszcsatornát, táncol egyet csűrben, natúrban döngölve. Rönk mellett, nem ölében, odébb a széna. Xéna fekszik rajta.

Tegzik! Szikáran néz fel rá.

– Ördögölő döngölő, jer, remegem! – suttogja.

– Felöltőnek értelme nincsen! Xéna, legyél a kincsem két csettintés közben!

Ajakdübörögve ölre mentek. Teketória nélkül, rőtlőn nélkülöztek minden ruhát. Hát ez van. Nahát!

Legutóbbi módosítás: 2011.11.11. @ 15:54 :: Boér Péter Pál
Szerző Boér Péter Pál 755 Írás
Nagyváradon születtem, 1959-ben. Nem mondhatnám, hogy kesztyűs kézzel bánt volna velem az élet, de még a szorítóban vagyok! Családtagjaim hiperoptimistának tartanak, azt hiszem nem véletlenül. A humort – ezen belül a szatírát, abszurdot – és a romantikát egyaránt kedvelem. Empatikusnak, toleránsnak gondolom magamat. Egész életemet Erdélyben éltem, élem. Anyám révén erősen kötődöm a székelységhez, de Ők már csillagösvényen járnak Apámmal. Nagyon érdekel a teológia, filozófia, nyelvek, irodalom, és sok egyéb. Fiatalon kezdtem verseket írni, ám a rövid próza vált a nagy kedvenccé. Köteteim: 2010 – “Nagyító alatt” – novelláskötet 2011 – “Le a láncokkal” – novelláskötet 2012 – “A nonkonformista” – novelláskötet 2013 – “Engedélykérés”- novelláskötet 2013 – “Megtisztult ablakok” – regény 2016 – "Fenyőágon füstifecske" – regény 2017 – "Ködös idill" – két kisregény 2018 - "Szabályerősítő" (Válogatott novellák) - e-book Írásaim jelentek meg a Bihari Naplóban, a Reviste Familiaban, a Comitatus folyóiratban, a Várad folyóiratba, a Brassói Lapokban, a Reggeli Újságban, a “7torony” irodalmi magazin antológiáiban (2010-2016), a Holnap Magazin antológiájában, a Holnap Magazin nyomtatott mellékletében, az Irodalmi Jelenben, a kolozsvári Tribunaban, a bukaresti rádióban és máshol.” A világháló adta lehetőségekkel élek: Lenolaj irodalmi és kulturális műhely A Hetedik Héttorony irodalmi magazin MagyarulBabelben CINKE Holnap Magazin PIPAFÜST Szabad szalon Penna magazin Bukaresti rádió AlkoTÓház Weblapom: http://boerpeterpal.blogspot.com/