Kovács Lilla Katalin : Szexi lady

*

 

Az éjjel már nagyon kihűlt a lakás, nem is csoda, hiszen egész nap esett a hideg eső. Hajnali fél háromkor arra ébredtem, hogy rettenetesen fázom. Magamra húztam még egy plédet, de semmit nem segített. Egy darabig még erőltettem volna az elalvást, miközben összekuporodva próbáltam felmelegedni, ám hiába. Végül erőt vettem magamon, felkeltem, elbotorkáltam a szekrényhez és csak úgy a sötétben, épp csak résnyire nyitott szemekkel előkotortam néhány ruhadarabot és gyorsan felvettem őket. Visszavackoltam az ágyba és lassacskán átmelegedve mély álomba merültem. Reggel, amikor felkeltem és végignéztem magamon az első reakcióm az volt, hogy gyorsan szétnéztem, nincs–e a közelben valamelyik családtagom, mert isten őrizz, hogy bárki így meglásson! Aztán, elővettem a humorérzékemet és úgy döntöttem, ha mégis észrevesznek, majd elhitetem velük, hogy most ez a divat.

Elmondanám, hogy a mai éjszaka alapján mit tekintek trendinek a hálóruha divat tekintetében: Először is vegyünk fel alapruházatként egy hálóinget. A hálóing térd alá ér, halványzöld alapon kis kék virágok díszítik. Elől öt kerek, zöld gombocskával záródik. Ezek után a standard ruhadarabot dobjuk fel ötletes kiegészítőkkel. Mint reggel kiderült jómagam a férjem szürke, bőszárú pizsamanadrágját öltöttem fel hozzá. A hálóing fölé kerek kivágású, rózsaszín, áttört csipkemintás, gépi kötésű pulóver kerüljön. Lábunkra feltétlenül piros, rózsaszín és fehér csíkozású vastag frottírzoknit húzzunk, hogy öltözékünk tökéletes harmóniáját megalkossuk. A zokni külső részét – bokánk magasságában – a zokni anyagából készült piros és fehér virág díszítse. Nyakunkba nagymamánk ezeréves, uborkamintás, sötétkék kendőjét csavarjuk. Ez egyedivé és romantikussá teszi ruházatunkat. Ha van otthon szőrmével bélelt kutyusos vagy cicás mamuszunk azt feltétlenül húzzuk föl lábainkra!  Mindehhez borzas frizurát és alvástól táskás szemeket viseljünk.

Még egy fontos tanács!

Mivel hálóöltözékünk – bármilyen trendi is – ilyetén formában vizuális környezetszennyezésnek minősül, ezért, ha még az életben akarunk valamit a férjünktől, ilyen kinézettel lehetőleg ne kerüljünk a szeme elé!

 

Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy rajongó és lelkesen vágyakozó pillantásokat vetne ránk, hisz tudjuk, hogy a férfiak mennyire nem értenek a divathoz!

 

 

Legutóbbi módosítás: 2010.12.11. @ 12:22 :: Kovács Lilla Katalin
Szerző Kovács Lilla Katalin 52 Írás
"Hiszem, hogy a képzelet erősebb a tudásnál, hogy a mítosz igazabb a történelemnél, hogy az álmok hatalmasabbak a tényeknél, hogy a remény mindig győzedelmeskedik a tapasztalat felett, hogy a nevetés az egyetlen gyógyír a bánatra. És hiszem, hogy a szeretet erősebb a halálnál."