Kovács Lilla Katalin : SMS szerelem

*

 

 

„Hiszel abban, hogy “szerelem első látásra”, vagy elsétáljak előtted még egyszer?”  Nagyon bejössz nekem, jössz moziba?

 

„Biztosan fájhat már a lábad, mert egész nap a fejemben jártál”  Tőlem okés.

 

„Ezt az Sms-t már rég elküldték egy távoli galaxisból, azzal a céllal, hogy megtalálja a leggyönyörűbb és legaranyosabb csajt a Földön. Örömmel értesítelek a küldetés véget ért!” Nem kaptak el az ősök, amikor éjfél után másztál be a kéróba?

 

 „Önnek egy cupp üzenete érkezett. A sípszó után kérem, kapcsolja le a lámpát és álmodjon szépeket. Köszönjük: Cupp” Csak a bratyómmal futottam össze, épp a konyhában burkolt. Kicsit cink volt, de kidumáltam.

 

„Egy kicsiny csillag ragyog az égen, ha ránézek nagyot dobban a szívem. E fénylő csillag csak Te lehetsz és senki más, úgy hiányzol nekem Kicsim, így kívánok neked édes jó éjszakát.” Azér’ holnap már csőrözhetnénk egy kicsit!

 

 „Szeretnék kiscica lenni, öledben megpihenni. Dorombolni csendesen, úgy aludni édesen. Csőrözni? Ezerrel!!! Ok.”

 

„Jobban szeretlek, mint ahogyan tegnap szerettelek, de kevésbé, mint ahogyan holnap foglak szeretni!” Mi a szitu? Húzzunk már valahova, csak punnyadok itthon!

 

 „Kicsim, csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e izomlázad, mert egész nap itt motoszkáltál a fejemben!” Gályázom, a hajcsár itt áll a hátam mögött. Csak semmi hawaii, majd holnap.

 

„Csendes éjszakán elkerül az álom, minden érzésemmel utánad vágyom! Suttog a némaság ábrándos meséket, azt suttogja halkan: Akarlak Téged!!!” A hancúrlécem már nagyon virgonckodik, kéne egy kis huzagolás.

 

 „1 csók nem nagy eset 2 már veszélyesebb 3-nál szívem ragyog, 4 után a tied vagyok.  Na, akarod?” Koccanhatunk ebben az ügyben, mer’ kamállak, de csak akkor, ha kajszira veszed a dolgot, nem kapkodom le bárkinek a kebelfékem. Hol?

 

„Szeretnék nevetni, szívemből ölelni, apró csókokat arcodra lehelni. Minden reggel melletted ébredni, édes csókkal álmodból kelteni.” Tudod, hogy csipázlak. Havernak van kérója, ahol pár órára lecuccolhatunk. Ha jól vettem le, mehet a téma? A lövegem már ezerrel várakozik.

 

  „Bár lennék az öved, mely öleli derekad, bár lennék esti szél, mely simitja arcodat! Bár lennék takaród, mely érinti testedet, boldogabbá tenném minden percedet!” No para! Minden oksa, kapom a mocsárjáróm és már ott is vagyok!

 

„Írok valakinek, ki nagyon várja, aki arcomat álmában is látja. Írok valakinek remegve és félve, jól tudom már várja, mert én vagyok a párja.” Húúú, hogy te micsoda mufflinca vagy, még most is zsizsegek!

 

 „Csendes éjjel édes álom hamar tovaszáll, felébredek kicsi szívem vadul kalapál, kispárnámat szorongatom, könnyes a szemem, szeretném ha velem lennél mindig csak VELEM!!!” Te aztán ott vagy a spiccen! Te csődör, te! Mobcsizz, mikor koccanhatunk megin’!

 

„Szeretlek kis ördögöm – a te angyalkád –” Gáz van?Mér nem telcsizel? 

 

 

„Valaki nem ír pedig úgy várom,valaki nem szeret pedig úgy imádom,valaki nem hallja ha neki dalolok,valaki nem bánja ha érte meghalok!” Nem játszik nálam, hogy nem hívsz! Engem te ne oltsál, valami nem rulez!!

 

 „De nagy a fájdalom ülök az asztalnál, mint egy árva gyerek anyja sírjánál. Telefon van előttem, bánatom írom tenéked kedvesem. Kár volt kínozni szerelmes szívemet, reszkető szájjal mondom ki nevedet, ég a szívem, fáj a lelkem érted. Ebben az SMS- ben búcsúzom tőled. boldogulj nélkülem elindult utadon és szíved más párt találjon. Kizártam szívemből szívedet, meglátod, ha múlnak az évek, ki volt az, ki igazán szeretett!” Most mire vagy papírkutya, he???? Ami köztünk történt az smafu?!!Zsákoljon teveled a radai rosseb, assziszed szőke vagyok és nem értem a szitut?!! Velem arcoskodol?! Nehogy azt hidd, hogy most miattad befordulok! Csövesekkel csőrözzél a hátralevő életedben! Vigyen el a búbostaxi, te  szemét strici!!!

 

Kedves szerkesztő! Az álló betűs sorokat a fiú mondja, a dőlteket a lány. Eredetileg minden SMS után kihagytam egy sort, a végén amikor a már csak a lány ír azok között is, de itt nem lehet úgy szerkeszteni, legalábbis nekem nem sikerül. Így eléggé átláthatatlan. Tudnál benne segíteni? Minden új SMS idézettel kezdődik. Köszönom szépen. Igyekeztem a szleng finomabb szavait keresni, remélem nem gáz az írás! :))

Legutóbbi módosítás: 2019.10.29. @ 09:50 :: Kovács Lilla Katalin
Szerző Kovács Lilla Katalin 52 Írás
"Hiszem, hogy a képzelet erősebb a tudásnál, hogy a mítosz igazabb a történelemnél, hogy az álmok hatalmasabbak a tényeknél, hogy a remény mindig győzedelmeskedik a tapasztalat felett, hogy a nevetés az egyetlen gyógyír a bánatra. És hiszem, hogy a szeretet erősebb a halálnál."