Szmolényi Edit : Ünnepi hangulat?

Elérkezett a december, az év utolsó hónapja. Csak dolgozik az ember, nyelvét kilógatva. Jön a KARÁCSONY, meg az ajándékhegyek.

    Én nagyon várom már, hogy a családdal legyek. Kívánságok listája készül, hol és mit kapok? Megtalálom-e majd végül, mit ajándékba adok?

    Régi szép ünnepek, mikor még a szív ihletett, bájos, vidám meglepetést, kedves ?szinte ölelést. A pénz most a minden a világban. Neked Swarovski kristályos karácsonyfád van? Darabja tízezer forintos? Szerinted is ez a fontos?  Márkás ruhák, kabátok, órák, láncok, kamerák. A hitelb?l vett nagy csodák.

Az örömöd, hogy ez is megvan, az új évvel mind elillan, s hogy tartozásod megadd, túlórákba veted magad.

Belekezdesz az éves verklibe. Szerinted ennek így kell lennie? Hol marad a gondtalan életed, hogy napod a családdal töltheted…

    Bár megkapsz majd nagy dolgokat, lehet. Vizsgáld meg bennük a szeretetet. A Karácsony, tudjuk, pont az a nap, amikor valamit mindenki kap.

    Döntsél hát most, mit adsz majd akkor, nagy érték? tárgyat, vagy valamit magadból.

    Boldogság és szeretet töltse be a szívetek. Ahány csillag az égen, annyi gyertya égjen. Bennetek világítson, a szeretet el ne múljon.

 

Legutóbbi módosítás: 2009.12.01. @ 16:12 :: Szmolényi Edit
Szerző Szmolényi Edit 26 Írás
Tudni akartam ki vagyok és mi dolgom e világban. A keserűség és az öröm irták a verseim. Múzsám Ő, akit nagyon szeretek és Angyalom a segítőm, ha elakadok. Aki tollat ragad adni szeretne, mindent és mindenkinek, hogy a világ jobb legyen. rülök, hogy itt vagyok.