Schődl Gábor : Hülyítenek, segítség!

Igaz történet….
A kép csak illusztráció.

 

 

 

Itt vagyok, fenn a hegyen. Valami kamilláról, vagy hársról nevezték el. Miként kerültem ide? Elmesélem.

Ez a hely egyébként roppantul elegáns. Zubbonyban járok. Csak azt nem értem, az ujját miért kötötték össze a hátamon.

Mindegy, bolond világ. Időnként lelocsolnak, tömlőből, jéghideg vízzel. Tiszta Wellness. Azért kapom a zuhanyt, mert napi kétszázszor azt kérem tőlük, hogy csípjenek fel.

Ilyenkor jön az a fehérköpenyes őrült, és azt üvöltözi: Ketteske, maga nem Broki Chips.

Én alapból szeretem a gyerekeket, meg a TV-reklámot. Csak azt a két rohadt kölyköt nem, amelyik feltörli a bugyijával a paradicsomszószt, meg belegyömöszöl egy tábla csokit a paplanjába csak azért, hogy az anyja kimoshassa.

Az meg bárgyú mosollyal nekiáll, ahelyett, hogy jól pofán vágná. Persze mosás után mindkettő szebb lett, mint újkorában,

Engem nem vernek át! Vettem egy legbazibb méretű Lilatehén csokit. Elővettem a tízezer forintos ingemet és belegyalogoltam, széttapostam rajta az egészet. A biztos hatás érdekében lelocsoltam még jóddal és céklalével.

Előkaptam a mosóport. A Hagyományost, a Másikat, meg a Mindent Eltávolítót. Ez utóbbi még a színekhez is kíméletes. Összekevertem őket. Úgy kimostam benne a cumót, hogy az Ágnes asszony még ipari tanuló se lehetne mellettem.

Nekem nem jött ki a folt! Ekkor kezdtem őszülni és remegni a szempillám. Ezután előrántottam a Ruhatépős Fehérítőt, elegyítettem a Másikkal, amelyik erősíti az anyagot. Sőt babusgatja. Ebben áztattam három napig. A folt maradt! A hajam elkezdett hullani az idegességtől és rágni kezdtem a körmöm.

Vettem egy reklámozott Hajhullás Megállítót. Bekentem vele a fejbőrömet. Egyre kopaszabb lettem, de a szőr kinőtt az ujjaimon.

Bekaptam egy Hajgyönyörítőt, gondolva arra, hogy a maradék legalább jól nézzen ki. Ettől a csodaszertől egyébként a köröm is pompás lesz.

A hajam, a maradék, undorítóan zsíros lett és marha korpás. A körmöm befelé nőtt!

Most itt, a hegyen szopogatom az ingemet, igen finom, alpesi. Próbáld ki! Egyébként a Főorvos úr azt mondta, szépen gyógyulok. Már verseket is írok:

 

Itt a márka, itta már ma?

Ha nem itta, ne is tegye,

Ég majd tőle gyomra, bele.

 

De most már rohanok, mert jön a fehér köpenyes a tömlővel…

Legutóbbi módosítás: 2009.08.02. @ 10:00 :: Schődl Gábor
Szerző Schődl Gábor 55 Írás
Epipapi vagyok, aki próbál humorizálni.... Skype-schodl2941 Csak szépen, sorjában hívjatok....