Boér Péter Pál : Közérdekű információ

Abszurd

Ha valaki besüllyed egy tál spenótba, kötelező leenni magáról a tükörtojásokat? Tételezzük fel, hogy kerékpáron ül, és nagyon szereti ezt a főzeléket, de a tojássárgájától a hideg leli, akkor mit csináljon?
Vajon képtelen azt sugallni tudatának, hogy egy óriási tenger közepén, esetleg a nyílt óceánon filctollakkal festette maga fölé a tojásokat?
Mi van akkor, ha mindent leevett magáról? Rászáradt spenóttal álldogál a tányér közepén, de a tojások még mindig ott hevernek.
Rakjon le síneket, szereljen kerekeket rájuk, hogy fussanak össze? Valaki igazán adhatna egy használható tanácsot, mert többek érdeklődtek a témában. Úgy látszik, ez egy közérdekű információ volna.
A leveleket a következő telefonszámra juttassák el: meggyaszó, törpeszáj, tojásból nem kérünk többet.
Egyébként nagyon fenyegetően néznek a tojásszemek….

Legutóbbi módosítás: 2019.09.10. @ 15:04 :: Boér Péter Pál
Szerző Boér Péter Pál 755 Írás
Nagyváradon születtem, 1959-ben. Nem mondhatnám, hogy kesztyűs kézzel bánt volna velem az élet, de még a szorítóban vagyok! Családtagjaim hiperoptimistának tartanak, azt hiszem nem véletlenül. A humort – ezen belül a szatírát, abszurdot – és a romantikát egyaránt kedvelem. Empatikusnak, toleránsnak gondolom magamat. Egész életemet Erdélyben éltem, élem. Anyám révén erősen kötődöm a székelységhez, de Ők már csillagösvényen járnak Apámmal. Nagyon érdekel a teológia, filozófia, nyelvek, irodalom, és sok egyéb. Fiatalon kezdtem verseket írni, ám a rövid próza vált a nagy kedvenccé. Köteteim: 2010 – “Nagyító alatt” – novelláskötet 2011 – “Le a láncokkal” – novelláskötet 2012 – “A nonkonformista” – novelláskötet 2013 – “Engedélykérés”- novelláskötet 2013 – “Megtisztult ablakok” – regény 2016 – "Fenyőágon füstifecske" – regény 2017 – "Ködös idill" – két kisregény 2018 - "Szabályerősítő" (Válogatott novellák) - e-book Írásaim jelentek meg a Bihari Naplóban, a Reviste Familiaban, a Comitatus folyóiratban, a Várad folyóiratba, a Brassói Lapokban, a Reggeli Újságban, a “7torony” irodalmi magazin antológiáiban (2010-2016), a Holnap Magazin antológiájában, a Holnap Magazin nyomtatott mellékletében, az Irodalmi Jelenben, a kolozsvári Tribunaban, a bukaresti rádióban és máshol.” A világháló adta lehetőségekkel élek: Lenolaj irodalmi és kulturális műhely A Hetedik Héttorony irodalmi magazin MagyarulBabelben CINKE Holnap Magazin PIPAFÜST Szabad szalon Penna magazin Bukaresti rádió AlkoTÓház Weblapom: http://boerpeterpal.blogspot.com/