Pogány Gábor : Torony irodalmi estek a Vakok Állami Intézetében

Irodalmi estek havonta egyszer?

Tisztelt szerkesztők, szerző társak!

Szeretettel várom a budapesti, Pest környéki jelentkezőket arra nézvést, hogy a Toronyban kedvelt írásokat, saját írásaikat felolvassák, felolvassátok a Vakok Állami Intézetének budapesti, Hermina úti klienseinek. 

Az ott lakók úgynevezett elemi rehabilitációban vesznek részt. Szeretik a hangoskönyveket, felolvasó szerkezeteket, de igazából azt tartják a legjobbnak, ha élőben olvasnak fel nekik.Ők mondták.

Ezért arra szeretném kérni kedves lakótársaimat a Toronyban, hogy havonta egyszer örvendeztessük meg a látássérülteket egy-egy irodalmi esttel. Valószínűsítem, hogy eleinte inkább beszélgetéssé teljesedik a felolvasásnak induló est, úgyhogy olyan vállalkozókat keresek, akik türelmesek, tudják a mássággal járó egyéb terheket tolerálni.

Pontos idő intervallumokat üzenetben egyeztessünk.

Köszönöm válaszaitokat, közreműködéseteket.

üdvözlettel:

Pogány Gábor

(elég régi tornyos)

Legutóbbi módosítás: 2019.11.19. @ 09:15 :: Pogány Gábor
Szerző Pogány Gábor 79 Írás
Üdvözlöm a Héttorony közösségét, és köszönetem a meghívásért! Magam firkász volnék eredetileg, de miután korábban írtam egyebet, mint újságot, így laptól távoztom után is folytatom a billentyűzet püfölését. Kérem, fogadjátok kritikával szösszeneteimet, bár megjegyzem: a bírálatokat kritikával tűröm.