Csomós Róbert : nkormányzati elégia

Olvassátok hát, ezt a melódiát és tanuljatok bel?le.

Nemrégiben egy levélkét kaptam egy Önkormányzattól. 1991 ben laktam abban a bizonyos kerületben két hónapig. Fizessek be súlyadót 14 e forintot, 10 e forint késedelmet. Visszaírtam, hogy majd két évtized után ez már nem ektuális, különben is akkor még nem is volt autóm!! Jött az ujabbb, sárga postacsekkel bélelt levélke, hogy náluk ez így van regisztrálva, fizessek punktum! Itt mellékelem a  válaszomat.Ennek kb fél éve azóta néma csend.

Tisztelt Önkormányosokk kedves hölgyjeim.

Asztat a levelet amiben a zsozsot követelikk nem kaptam meg. Külömben is amit a 32 éves tragacsomért fizetek már 10 éve a 13 kerületi gorék lopják el (elsö számu meléklett) így hijába is irnak mert, méltányolva a keravitásukat és az öttleteséget sem tudok maguknak is támogatást küldeni . Hiszen maguk is tuggyák válság van és mijjen nehéz ma pénzhez jutni. Az egyikk haver a Zsebes Joco  csödött jelenttet mert, álandoan üres pénztárákat nyúl le a pijacon. A statisztikájja szerint 5 bukszábol  3 üres vagy csak kifizetetllen számlák vanakk bene Van viszont egy öttletem külgyék el a csekekkett a Gyurcsány Ferinek, vagy a Kokának esetleg a Kordonnak. Isten tuggya hátha? Mert joszivükk  van!!

A másik haverom a fogatlan Karcsi akit haláltokozo sértegetésért köröznek de ,szabadlábon védekezik mert nem várta meg amig, az ártatlansága kiderül hanem elbújt az egyik nöjénél (nem árulom el hogy, hol van) a Retkes Jolánál aki kijelölt zona hilján a  Szent Endrei uton rodázik  ? szintén üdvözletét küldi.. Ötet a polgármester úr sakáljai (közterület felügyellök) támatták meg amikor a két pitbulját a Sárkányt és a Kardfogut békésen sétálltatta. (tanuk vanakk!!) Akor lessz a tárgyalás ha majd a  másikk sértet aki az elsö pofont kapta viszajön a komájátol ahol lélegzik.

Mink a haverok a kricsmiben  öszeálittotunk nekem egy testlapot amit, kitöltve elküldök (ketes számu meléklett)

Válassza ki az Önnek megfelel? megoldást és húzza alá.

1.       Kifizeti a jogtalanul kirótt bírságot, a kamatot és abban a hónapban nem fizet közüzemi díjakat (kikapcsolják a villanyt, a gázt, a vizet és a telefont)

2.       Kifizeti a bírságot és a kamatot meg a közüzemi díjakat is és abban a hónapban nem eszik

3.       Nem fizet senkinek semmit, hanem továbbra is minden nap legurít néhány Borsódit és felest velünk itt a Csirizesben.

Még asztat akarom mondani, hogy nem vagxokk bunkó ha, dohányt nem is küldök, meg vanakk hívva egy pofa sörre, meg pacalpörköltre a csirizesbe .Olyan szegény nem vagyok hogy, ne áljam a cehett ha hölgyekröl van szó(remélem csinnosak!!)

Továbi jo munkát, jo egésséget  kiván igaz tisztellöjük   

 

   Csomós Róbert

________________

Kedves Robert, kérlek, a naplódba tedd fel inkább.

Legutóbbi módosítás: 2010.04.25. @ 07:17 :: Csomós Róbert
Szerző Csomós Róbert 51 Írás
Kedves olvasó, a : http://pescador.uw.hu honlapomon minden adat megtalálható