Bonifert Ádám : Kérdések és válaszok (2) _ Nők és férfiak

Miután további kérdések vet?dtek fel, újabb válaszokat „kajánkodtam”, részben hozott anyagból. Egyes válaszok miatt előre bocsánatot kérek az általam nagyon tisztelt női nemtől, de hát a poén kedvéért… *

 

 

 

1)  Szerinted melyik a nők kedvenc állata? Egy jaguár a garázsban, egy ezüstróka a nyakban, egy bika az ágyban és egy marha, aki mindezt pénzeli.
2) 
Ha egy nő ezt mondja: ó, ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc, és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek, akkor kiről beszél?  Önmagáról.
3) 
Miért a legkisebb sakktábla némely férfiak talpa?  Mert ezen a táblán csak egy paraszt fér el.
4) 
Mit tennél, ha egy korábbi „nőismerősöd” bejelentené, hogy te vagy az apja születendő gyermekének?  Szólnék Karesznek, Bucinak és Bütyöknek, hogy általam üzenetet küldtek nekik….
5) 
Ha lehetősége van egy férfinak, hogy nővé operáltassa magát, legjobban mitől fél? Attól, hogy fájni fog-e az agyzsugorítás….
6) 
Egyetértesz-e azzal, hogy az embereket az állatoktól a gondolkodás és a beszéd különbözteti meg?  Igen, a férfiakat a gondolkodás, a nőket meg a beszéd.
7)  Szerinted kedves bók az, hogy „te vagy álmaim nője”?  Nem, mert az álom lehet rémálom is…
8) 
Mit tartasz arról, hogy a házasság kikötő a viharban?  Vagy vihar a kikötőben…
9) 
A legtöbb feleség olyan, mint a víz: nem lehet nélküle élni! Igaznak tartod ezt a mondást?  Igen, de azért néha jól esik egy pohár konyak is…
10)
A nőkkel való kapcsolatában a férfi mire vigyázzon? Ne állítsa csörgőre a pásztorórát
11) Mi a hasonlóság a nő és a cigaretta között? Eleinte kellemesek, de az évek során sok mérget halmoznak fel az emberben…
12)
Igaz-e az, hogy a „szerelem vak”?  De mennyire!  Az ember először megcsalja önmagát, aztán a másikat.
13)
Melyik céggel építtetné legszívesebben a házát? A Kőműves Kelemen BT-vel, mert náluk a feleség, vagy az anyós befalazása benne van az árban…
14)
Igaznak találod-e a mondást, hogy a nő olyan lakat, amit minden kulcs kinyit?  Akkor, ha viszont a férfi olyan kulcs, ami minden lakatot kinyit.
15)
Mit tesz a feleséged, ha rájön, hogy az utóbbi időben miattad romlott el a kapcsolatotok? Hívja a hibabejelentőt.
16)
Mire gondolsz, ha azt hallod egy nőtől, hogy nem szereti, ha nem tudja előre, hogy hány centi lesz és meddig fog tartani?  A havazásra.
17) Nézed a csillagokat, és őt látod, nézed a Napot, és őt látod, nézed a világot, és őt látod. Mit mondanál neki legszívesebben?  Menj már arrébb, mert nem látok tőled semmit!
18)
Ha minden lány egy angyal, és minden fiú egy ördög, akkor hogyan jellemeznéd ezt a helyzetet?  Arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.
19) Hiszel olyan élőlénynek, aki öt napig vérzik és mégis életben marad?  Persze, hiszen ha nem lenne élőlény, nem vérezne…
20)
Isten megalkotta a földet, majd megpihent. Isten megalkotta a férfit, majd megpihent. Isten megalkotta a nőt…? Folytasd!   És azóta se Istennek, se embernek nincs pihenése.
21) Melyiket szereted jobban: az anyósodat, vagy a sört?  Egyformán szeretem őket: asztalon, hidegen, felbontva…
22) Megmondanád, hogy az a sok nő és férfi, akik szinte egyfolytában sms-eznek, miért teszik ezt? Mert szeretnek nyomkodni.
23)  Mit tennél, ha az a „nem lehetséges eset” fordulna elő, hogy a feleséged rájönne, hogy félreléptél?  Nem tehetek róla, védtelen vagyok a saját butaságommal szemben…
24) 
És mit tennél, ha rájönnél, hogy a feleséged félrelépett? Minél világosabb a helyzet, annál sötétebb!
25) 
Szerinted véletlen-e, hogy a szerencsének nem istene, hanem istennője van Fortuna személyében? Nem, mert a szerencse egyeseknek anyja, másoknak anyósa…
26)  Ha vitatkozol a feleségeddel és minden ötletedre a nejed „nem”-mel válaszol, hogyan reagálsz? Azt hajtogatom magamban, hogy a nagy erényeket a nagy akadályok szülik, amelyeket le kell győzni.
27)  Ha azt hallod, hogy a feleséged baráti társaságban azt mondaná, hogy nem tud kiismerni téged, hogyan felelnél?  A nagy dolgokban az ember olyannak mutatkozik, amilyennek illik mutatkozni, a kis dolgokban viszont olyannak mutatkozik, amilyen. Nálunk pedig csak kis dolgok vannak…
28
)  Mit válaszolnál, ha a feleséged „véletlenül” elismerné, hogy hibázott valamiben? Az okos a hibáját előbb elismeri, aztán kijavítja, a buta csak elismeri. ha muszáj! Válassz!
29)  Egy barátod panaszkodik, hogy a felesége folyton veszekszik. Mit mondanál neki? Az élet megtanítja, hogyan lehet elviselni az életet.
30)  Ha egy régi barátnőd, akit elhagytál, de sokat segítettél neki, és ezért hálásnak kellene lennie, árt neked, mi lenne a reakciód?  Van hála, amely aljas!

 

 

Legutóbbi módosítás: 2009.11.23. @ 10:40 :: Bonifert Ádám
Szerző Bonifert Ádám 311 Írás
Álmodó realista vagyok, a magam módján írogató ember. Szeretem a baráti hangulatú, egymást segítő alkotó közösségeket, nem szeretem a marakodást és a klikkszellemet. De az értelmes vitákat elfogadom.