Schődl Gábor : Egy parlagfű monológja

Kiszúrtak. Cseszegetnek. Persze a gyermekláncfűvel semmi bajuk.
    Mi ez a pollen alapú, rasszista megkülönböztetés? Csak azért szórakoznak velem, mert tüsszögésre, orrfolyásra, könnyezésre ingerlek pár százezer embert? Amiért légzési nehézségeket okozok? Pont velem kell szenyózni. Hát én vagyok az egyetlen, aki rongálom az emberek egészségét? Ki a fene sajnál engem, amikor az út szélén nyílva beborít a por, a gépkocsik kipufogói halálos méreggel lepnek el. Lassan már kaszálni sem kell engem, beledöglök a fentiekbe is. Na és az a sok politikus? Az C-vitamin? Azokkal mi lesz? Azok nem ölik az emberek idegeit?
    Ha tudnék olvasni, néhány honatya nyilatkozata tövestül kipusztítana. De hála isten, nincs miért aggódnom. Rólam évek óta csak dumálnak, hogy ezt, meg azt kellene tenni. Közben én élek és virulok. Meg szórom a pollent. A pénzbírság? Kész röhej! Mutassanak nekem egy jelentősebb összegre megbírságolt csórikámat.
    A Főpolgármester ötletétől majd feldobtam a gyökeremet. Elképzeltem, hogy a birkák eszegetnek belőlem, belvárosi tereken. A pásztor, ez idő alatt, euróért fotóztatja magát, japán turistákkal. Őrült jó!
Na, és mi van a kutyagumival? Attól vakulhat a kiscsávó a homokozóban? Az nudli? Tudjátok, mire jöttem rá? Ez az ország a be nem tartott törvények, az elsummantott rendelkezések hona. Kilométer-számra hozzák az intézkedési terveket, de alig van végrehajtás. Ez az én szerencsém! Csak így tovább gyerekek!
    Hááápci… Ez már sorozatban a tizedik tüsszentésem! Hááápci…
    A fene egye meg, csak nem szénanáthás lettem ?
    Segítség!!!
Legutóbbi módosítás: 2009.07.14. @ 06:47 :: Schődl Gábor
Szerző Schődl Gábor 55 Írás
Epipapi vagyok, aki próbál humorizálni.... Skype-schodl2941 Csak szépen, sorjában hívjatok....