SV : Zene és muzsika

Magna opus

Ezeregy karakter

Lendülettel lépdelt, derűsen skálázgatott, bensőjében már megfogant az új zene kívánása, lelke burkával védte, hangjával simogatta, szíve lángjával melengette, értelmével takargatta.

A muzsika a szabadulás himnuszának készül, felcsuklik benne az elnyomottak elfojtott zokogása, a szabadságvágy halk sikítása, a tenni akarás kemény dübörgése, felettük átsuhan a szabadító szerelmes dalának dallama. Fejlődik, növekedik a magna opus cseppnyi embriója, minden simogatás után új sejtjei sarjadnak, hamarosan magzattá lesz. Ha világra jön, megszólal majd a szabadulás diadalmas lélegzésével, elmondja a minden lelkek nyelvén, küzdeni, bízni, csodás, érdemes!

A zsongás átjárja a szíveket, kifakítja a rémület bugyrait, el?zi a félelmet. Betölti a lelkeket a szépség, a harmónia, a szeretet ezer színével. Erős és biztos híd lesz Isten és ember között, mint eső után a szivárvány az égen.

A hídépítő lendülettel lépdelt, derűsen skálázgatott, bensőjében már megfogant az új zene kívánása, lelke burkával védte, hangjával simogatta, szíve lángjával melengette, értelmével takargatta. Arcán a mosoly ősi, megfejthetetlen titkot rejtett.

Legutóbbi módosítás: 2021.07.29. @ 10:14 :: Adminguru
Szerző SV 60 Írás
A nevem nem titkos, nem rejtőzködésből 'SV', ami az írásaim fölött áll, hanem tisztelgés Verő László emléke előtt. Verő Lászlóval együtt kezdtük tervezni és létrehozni a 7torony-t..., egy másik laptól jöttünk és hoztam a régi nick-nevemet. Nem vagyok rá képes, hogy megváltoztassam. A változtatással mintha elfogadnám, hogy Ő már nincs. Pedig itt van, lélekben mindig velünk marad. Így tisztelettel kérem a megértésüket! Sike Valéria