Bonifert Ádám : Kérdések és kaján válaszok (3) _Pikáns

A kérdések tovább szaporodnak és a válaszok is megszületnek. A férfiak és nők témáját folytatva, most egy kicsit pikánsabb kérdezz-felelek következik. *

 

1)  Mi az, amit meztelen testeden leginkább szeretsz érezni? — Egy puha pizsama.
2)  Mi az, amit drágának tudsz nevezni, amit nem kell soká fűzni, hogy járjon veled, aminek puha nyelve van, és amibe élvezettel lehet behatolni. — A kedvenc cipőm.
3)  Hogyan jellemeznéd a férfiak büszkeségét, a férfiasság szimbólumát? — 1-10 évig vízmű, 11-20 évig hajtómű, 21-30 évig erőmű, 31-40 évig remekmű, 41-50 évig életmű, 51-70 évig emlékmű, 70-től bőrdíszmű.
4)  Ha eljön az utolsó perc és lepereg előtted életed filmje, milyen filmet szeretnél látni? — Pornófilmet.
5)  Vágytam rád, levetkőztem és izzadni akartam alattad órákig, gyötrődni és szenvedni, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál működőképes. Kinek mondanád ezt?  — Annak a dög szaunának.
6)  Egy lány meséli: felmentem hozzá, győzködött, hogy elkerülhetetlen. Azt mondta, nem fog fájni. Meggyőzött. Elővette az eszközét és félrehúzta a bugyimat. Egy kicsit feljajdultam! Miről szól a történet?  — Arról a fájdalmas tetanuszról!
7)  Ha látnád, hogy selymesen barna, hogy lazán ott fekszik, de ha izgatod, feláll — mit tennél?… — Én félnék a barna medvétől!
8)  Imádod az édes testét, szereted, ha a szád a szájához ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeit! Vajon ki lehet?  — Egy jó üveg Jonny Walker.
9)  Ha összemixeled a következőket: 1/2 óra csók, 5 deka szerelem, 1 banán, 2 tojás, 1/4 óra keverés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab, mit sütsz ki belőle? — 9 hónap nyugalmat, ha otthon sütöd ki a tortát, vagy 18 év ráfizetést, ha idegen sütőben cukrászkodsz.
10)  A nyelv állandóan fejlődik, módosulnak a szabályai. Mondj erre egy példát! Például mára megváltoztak a -val, -vel hasonulási szabályai. Régebben így tanultuk: legénnyel, lánnyal. Ma viszont így mondjuk: legénnyal,  lánnyel!
11) 12)  Ha a Melegek Szövetsége megbízna, hogy írj toborzó jelmondatot számukra, mit írnál? —  Lépjen be  közénk, mi mindig ön mögött fogunk állni!
13)  Mit mondana elhagyott barátnőd, ha megkérdeznénk, hogy mi a különbség a Q betű és közötted? — Azt mondaná, hogy semmi! Mindkettő egy nagy nulla, kis farkincával.
14)  Mi a hasonlóság a szex és a kínai kaja között?  — Sok helyen megkaphatók, de csak kevés helyen csinálják jól.
15)  Mi az, amit a gyerekekben legjobban kedvelsz? — Ahogy csinálják őket.
16)  Ha rajtad múlik, mi az, amit legszívesebben szétválasztanál? — Két női lábat.
17)  Jó dolognak tartod, hogy van vibrációs telefon? — Inkább azt hiányolom, hogy miért nincs lyukas mobil…
18)  Mit felelsz a következő szórejtvényre: „Ki1/2-e, mi1/2-e, ke1/2-e”?  — Ha igen, kérem a címet.
19)  Láttál már olyan hatósági határozatot, amely úgy, ahogy volt, egy nagy marhaság? — Igen. Közölték valakivel, hogy „Tudomásunkra jutott, hogy ön a szeretkezéseinek 75 %-át kutyapózban végzi. Ezért a jövőben ebadót köteles fizetni.”
20) Mi jut eszedbe, ha azt érzed, hogy valami ágyba akar húzni, bedönteni, megizzasztani, hatalmába keríteni, hogy remegni kezdj és égjen a tested? — Az influenza.
21)  Mi az: elől egy, hátul egy? — 11
22)  Mi a rosszabb annál, hogy párbajban vérezni? — Vérbajban pározni…
23)  Betartod-e a „Tízparancsolat” kilencedik parancsolatát, hogy „Felebarátod feleségét ne kívánd!” — Már dolgozom a parancsok szűkítésén, eddig szanáltam a 7.-ik és a 9.-ik parancsot.
24)  Kik követik el a legtöbb összeadási hibát? — Az anyakönyvvezetők.
25)  Mit tennél, ha egy jósnő sok pénzért azt mondaná, hogy megcsal a felséged? — Azt felelném, hogy ezt én már ingyen is tudtam.
26)  Mit gondolnál, ha a hírhedten csúnya szomszédasszonyod megállítana, és ezt mondaná „Most jövök a kozmetikustól, mit szól az eredményhez?” — Hát…legalább megpróbálta… 
27)  Ha azt éreznéd, hogy a feleséged fokozatosan elhidegül tőled, mit tennél? — Megérdeklődném, hogy nem lehetne-e a folyamatot meggyorsítani!
28)  Ha bevallanád a feleségednek, hogy megcsaltad és ő megkérdezné, hogy hányszor, mit felelnél? — Én gyónni jöttem, nem hencegni…
29)  Ha meghalna egy kedves ismerős és anyósod ezt mondaná: „Miért vagy ilyen szomorú, hiszen én még élek!” Mit felelnél?  — „Hát ez az!…”
30)  Ha a feleséged szemrehányást tesz, hogy a szomszédok hetente 3-4-szer is szeretkeznek, bezzeg nálatok…? — Minek mindig ugyanazt, ugyanúgy? A hiányzó alkalmakkor csak idézd fel az eseményeket…  

Legutóbbi módosítás: 2009.11.27. @ 12:38 :: Bonifert Ádám
Szerző Bonifert Ádám 311 Írás
Álmodó realista vagyok, a magam módján írogató ember. Szeretem a baráti hangulatú, egymást segítő alkotó közösségeket, nem szeretem a marakodást és a klikkszellemet. De az értelmes vitákat elfogadom.