Z. Farkas Erzsébet : LEHETŐSÉG

Kinyitjuk 2009. évi új naptárunkat. Üresek a lapok. Beírjuk nevünket, adatainkat. Gondolkodunk. Mi legyen a mottó? Elég egy szó. LEHETŐSÉG Az első fejezet címe: ÚJÉV

 

 

Ajándékként minden évben új Naplót kapok. Kedves barátnőm ajándéka ez már évek óta! Egy egész oldal jut minden napra. Hála Istennek finom papírból készül, nem vastag, minden táskámba belefér. Névnapok, piros- és kékbetűs oldalak váltják egymást.

   Minden év végén csodálkozom, hogy máris betelt életem mindennapjaival.

   Évvégén még nincs időm beleírni adataimat, különben is szilveszterig a karácsonyfa alatt pihen. Így az év utolsó napján vagy az újév első napján veszem el? gyorsan.

   Kinyitom ajándékomat. Üresek a lapok. Gondolkodom? Mi legyen a mottóm?

   Elég egy szó. LEHETŐSÉG.

   Az első fejezet címe: ÚJÉV.

 

 

Legutóbbi módosítás: 2019.08.15. @ 11:23 :: Z. Farkas Erzsébet
Szerző Z. Farkas Erzsébet 63 Írás
Z. Farkas Erzsébet Kazincbarcikán élek. Hiszek Istenben - a hit - szeretet - szépség és remény érzéseiben. Ha nem hinnék, magam tenném lehetetlenné. Minden egyéb, ami létemmel összefügg Istentől való. Boldogságom, két gyermekem, szeretteim, embertársaim. A betűk minden élethelyzetben hű pajtásaim. Követnek mindenhová, hogy állandóan keressem a helyes ösvényt. MEGCSILLANÓ ÉLETÚT Célirányos útjaimon társamul szegődött hozzám a Nyár hittem benne, hogy itt marad de nyújtózásában megcsillant az ökörnyálú Ősz hajszál.