Serfőző Attila : Torony-nap Verő Lacinál

 

Tisztelt Szerzőtársaim!

Ezennel különleges találkozóra invitálunk titeket.  Egy elmaradt találkozót szeretnénk megtartani, amelyik szeretett Lektorunk kertjében lett volna megrendezve, ám akkor a kiszámíthatatlan sors éles karma cibálta szét a takarosra komponált forgatókönyvet…  

Laci özvegyével, Lénával való egyeztetések alapján jelenthetem ki, hogy   2012. június 23-án de. 10 órától kezdődhet  a program.

Cím: 1188 Budapest,  XVIII. kerület, Búzakéve utca  6/b

Folyamatosan frissítem, addig is HANGOLÓDJATOK! 

A rendhagyó találkozót úgy képzeltem el, hogy miután a bográcsban főtt eleség legaljára néztünk,  a jelenlevő lakók előadnak egy   Toronyhoz kapcsolódó írásukat. Lehet az rövidpróza, vagy akár vers is, lényeg, hogy a Torony inspirálja. Engedjétek el a fantáziátokat, s ürítsétek ki azt a bizonyos zsákot, amelyikben az elmúlt idők meghatározó vonásait gyűjtögettétek. Az írások lehetnek enyhén csípősek is, de feltétlenül humorosak. 🙂    🙂

 

Kérek mindenkit, aki a találkozón részt akar venni, hogy záros határidőn belül jelentkezzen nálam, hogy gond nélkül a programba tudjam illeszteni.

Jelentkezési határidő: 2012.06.06.  info@serfozoattila.hu

 

 Hogy itt már az elején szó essék a kosztról is, mint erősen inspiráló tényezőről, Avi és én vállaltuk a szakácsi teendőket, ha ő egy kicsikét /az odaérkezéssel / megcsúszna, kenyeret még szeletelhet kedvére… :) A menü : Pásztortarhonya búzakéve módra. (!!!!!!!!!!!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legutóbbi módosítás: 2012.06.23. @ 19:55 :: Serfőző Attila
Szerző Serfőző Attila 541 Írás
1960.07.13-án születtem Debrecenben.