Torjay Attila : Gépkocsibevonzó imák

*

Toyota Land Cruiser D-4D Automati7-7 Sitzer gépkocsit bevonzó ima:

Egyetlen Uram, és Istenem áldlak téged lankadatlan, a nap 24 órájában, minden órában imába foglalom neved, tántoríthatatlan az én hitem. Már gyermekként elköteleztem magam melletted, neved muzsika fülemnek, soha, de soha semmi el nem tántoríthat tőled. Nap, mint nap végig gondolom példamutató tetteidet Uram, elmélkedek a korról, amiben éltél. Múlt héten például rengeteg fejtöréssel rájöttem a makkabeus szó igazi jelentésére. Igazán előrelátó módon már akkor orrot mutattak vele az amerikaiaknak: makkabe US.

 

Nagyon kérlek Uram, nézd esendő voltomat, kiszolgáltatott helyzetemet. Áldott emlékű, sokat használt Wartburg autóm immáron nem javítható, és itt állok Uram a tél kezdetén autó nélkül, a templom pedig 800 méterre van.

 

Uram, nagyon kérlek, végtelen irgalmaddal ajándékozz meg engem egy Toyota Land Cruiser D-4D Automati7-7 Sitzer/MwSt autóval. De ha lehet ne a diófabetétes műszerfallal, hanem a rózsaberakásossal, és a kormányra integrálható Pionner SD – SR100 HIFI-vel.

Áldunk téged Uram, és áldjuk drága rokonaid, munkatársaidat is, kicsike, de hálás porszemként, rendíthetetlen hittel: Kovács Géza, soha el nem múló hálával.

 

Dacia Sanderot bevonzó ima:

Uram, látod napról-napra mennyit gyalogolok a 97 kilómmal, mert a vacak Wartburgom végképp kimúlt, pedig van úgy, hogy templomba mennék vele. Neked az semmi, hogy egy pár napon belül meglepjél egy Daciával, ha lehetne legyen kék. Üdvözlöm a rokonaidat is. Kovács.

 

20 éves, műszaki vizsgás Trabant Limousint bevonzó ima:

Ide az ablak alá, de ezt megjegyeztem!

 

 

Legutóbbi módosítás: 2010.03.19. @ 11:57 :: Torjay Attila