Schődl Gábor : Egy kis reklám tegnap nyílt boltomnak

Várunk!
A kép csak illusztráció.

Fóbiás terápiám részeként naponta sétálgatnom kell a környéken. Egyik nap ledöbbentem egy bolt cégtáblájától. Nagy vörös betűkkel ezt festették rá: Rémségek kicsiny boltja. A történet további részéhez semmi köze, tán csak annyi, hogy elgondolkoztatott.

    Itt vagyok, rokkantnyugdíjasként, időm rengeteg, miért nem nyitok én is egy kis üzletet. Innét már peregtek az események.

    Őszinte legyek, már régebben elhatároztam, miben szeretnék utazni. Én a védekezéssel arányos eszközöket akarom árulni kiszolgáltatott polgártársaimnak. Mert ugye ilyenek nem kaphatók. Felvettem a kapcsolatot a legnagyobb japán fejlesztő céggel, ahol rengeteg agyelszívott magyar zseni dolgozott, yenért. Sok-sok yenért. Az ügyvezető igazgató Szamuráj san Béla. Meglepett arcomat látva elmosolyodott, és nem mandulavágású szemét reám vetve elmondta, ő félig magyar származású. Miután eldiskuráltunk a magyar lótöpörtyű hatalmas japán sikeréről, felvázoltam a terveimet.

    Óriási lelkesedéssel hallgatta, végül ennyit mondott: – Ez nagyobb durranás lesz, mint a Tamagocsi!

    A bolt felépült, a raktár megtelt áruval, és a hatalmas érdeklődés miatt folyamatos a légi úton történő utánpótlás-szállítás. 

    A boltban kapható termékek közül kurrens tárgy – ölik érte egymást a vevők – a szenzoros baseballütő. Ez a tárgy tanítható memóriával is rendelkezik!

    A „Védekezz!” parancsszóra a másodperc tízmilliomod része alatt felméri a támadó fizikális méretét, arca gonoszságát, a nála lévő, akár a törvényi védekezés felső határát meghaladó eszközt, kést, viperát, szamurájkardot, lőfegyvert, vállról indítható rakétát, csupa hétköznapi eszközt. Ennek függvényében változtatja anyagát és méretét.

    Lássunk egy mindennapi példát. Kissé nyámnyilla rabló, együgyű pofával, kis krumplihámozó késsel.

    – Lotyó, ide a pénzedet, mert megszurkállak!

    A szenzor villanásnyi idő alatt beállít egy bükkfa keménységet, ötven centis ütőfelülettel és háromszori lecsapással. Már fekszik is a támadó!

    Ugyanilyen elven kapható lőfegyver is, légpuskától az elfogórakétáig változó kivitelben. Jövő hónaptól őrző-védő kutyák is érkeznek. Ezek tacskótól a pitbullig képesek alakváltozásra. Harapásuk nullától százig állítható.
    Webes áruházunkkal is állunk az Önök rendelkezésére!

 

    Mi tényleg szolgálunk és védünk!

Legutóbbi módosítás: 2009.07.28. @ 10:31 :: Schődl Gábor
Szerző Schődl Gábor 55 Írás
Epipapi vagyok, aki próbál humorizálni.... Skype-schodl2941 Csak szépen, sorjában hívjatok....