Serfőző Attila : Pár-beszéd

– Szevasz Karcsikám, no mesélj, hogy vagy úgy általában, az asszony, a gyerekek? Mi jól vagyunk, a nejem most csináltatta meg a cicijeit, mondanom sem kell, egy vagyonba kerültek, ám olyan feszesek, olyan szexi ez a befektetésem estéről-estére megtérül. Gyerekeim magántanulók lettek, nem eresztem őket korcsok közé. Osztálytársaik mellett még hadakoznak, de én tudom, előrelátó papájuknak később hálásak lesznek.

Hol voltatok nyaralni? Mi délfranciában sütettük magunkat teljes ellátás meg miegymás, hisz’ tudod, hogy megy ez…

Jövőre valamelyik egzotikus szigetre startolunk, nem kedvelem, ha körülöttem földijeim nyüzsögnek, pláne, ha pihenésre vágyom.

A síelést sem hagyjuk ki, évről-évre osztrákban vagyunk. Zell am See polgármestere, Werner személyes jó barátom.

A gyerekek meg az asszony űzik a sportot töretlenül, én meg elborozgatok a többiekkel a zsúfolt melegedőben…

Nem hiányzik a baj. Ha lerobbannék, nélkülem a cégem megbénulna.

Apropó, neked hogy megy bolt? Nálam átfogó adóellenőrzést tartottak a múltévben. Valamelyik „jóakaróm” vamzerkedett, szerencsémre megtaláltam a megfelelő zsebet, így nem lett különösebb bajom.

Milyen verdával jársz mostanság? Én a merrnyó terepjáróra esküszöm, biztonság mindenek felett. A nejem egy hete kapott tőlem szülinapjára, természetesen zsír újat.

 Megadok mindent néki, csak egy kicsit hagyjon lélegezni. Eresszen a pórázon, mert ugye barátnő nélkül fél kerek a világ – nem így van, komám…?

Cilivel úgy három hónapja hajtok. Tündéri nő, nem okoskodik, nem agyal, nem követelőzik, beéri azzal, amit kap és kész. No nem, nem úgy értem, természetesen a férfiasságommal semmi zűr, inkább azokról a kisebb figyelmességekről szólok, amiket egy ilyen magamfajta tehetősebb üzletember lazán megengedhet magának.

 Azt hiszem, felesleges kérnem megtisztelő diszkréciódat, ellenben el sem mondtam volna.

No, elszaladt az idő, rohanok tovább. Örülök, hogy jól megy sorotok, üdv a kedves nejednek, puszi a gyerekeknek…

 Úgy szerettem volna még ezt-azt kérdezni… de majd legközelebb…

 

 

 

 

 

Legutóbbi módosítás: 2008.01.08. @ 08:37 :: Serfőző Attila
Szerző Serfőző Attila 541 Írás
1960.07.13-án születtem Debrecenben.