Kovács-Cohner Róbert : Kedves Toronylakók!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet néhány fontos dologra, ami az idők során talán feledésbe merült

 

 

 

A Héttoronyban publikálni kizárólag teljes névvel, képpel ellátott regisztrációval lehet. Kérünk mindenkit, hogy ezeket pótolja, ha írását a továbbiakban is szeretné lapunkban viszontlátni.

 

Az egyszavas, nickneves regisztrációkat adatbázisunkból – biztonsági okokból – folyamatosan törölni fogjuk. Amennyiben valaki ilyen regisztrációval rendelkezik, de a későbbiekben szeretne publikálni, kérjük, a fentiek alapján járjon el. Tesszük mindezt íróink védelme és jó közérzete érdekében: hiszen itt a Héttorony irodalmi portálon továbbra is a minőséget és nem a mennyiséget szeretnénk hangsúlyozni, továbbá az egymás közötti kontaktus is korrektebb, ha valaki a nevével, és nem egy nicknév mögé bújva értékelni a munkáinkat.

 

Tehát, ha valaki csak olvasgatni szeretne, azt továbbra is megteheti bejelentkezés nélkül – hiszen a lap hozzáférhető ezen az úton is – vagy teljes névvel, képpel képviselteti magát a Héttoronyban, vagyis, ezáltal teljes jogú felhasználóként.

 

Többen jelezték, hogy nem tudják megváltoztatni a művész, vagy nicknevüket. Nos, amennyiben a „felhasználók” rovatban szerepel a teljes név – mellette egy hosszabb, rövidebb bemutatkozás – a fantázianevek ellen nincs kifogásunk, bár jobban szeretjük a valós neveket. Ezeket a „beállítások” pontban lehet korrigálni, amennyiben szükséges.

 

Továbbra is megkérjük a kedves Íróinkat, hogy a lektorba küldött műveik mellé csatoljanak az alkotásaikhoz illő képet; a későbbiekben azok a művek fognak előnyt élvezni, amelyek így érkeznek meg szerkesztőségünkbe.

 

Amennyiben bárkiben bármilyen ötlet, észrevétel merülne fel, a szokott módon tud elérni minket.

Jó írást, örömteli alkotást kíván a szerkesztőség!

 

Legutóbbi módosítás: 2019.09.11. @ 06:34 :: Kovács-Cohner Róbert
Szerző Kovács-Cohner Róbert 111 Írás
1986 márciusában születtem Budapesten. A Radnóti Miklós gimnázium elvégzése után az ELTE BTK filozófia szakára jelentkeztem – ezzel párhuzamosan a MUOSZ-nál emelt szintű újságíró képesítést is szereztem. A filozófia mellett az esztétika szakot és a Belső-Ázsia tanszék óráit látogattam. A gimnáziummal párhuzamosan gyakornokként dolgoztam a Kossuth rádiónál. 2008-ban az Esti Hírlap kultúra rovatához kerültem vezető újságíróként, majd a Népszabadság és a Népszabadság Magazin, valamint a Repertoár kulturális cikkeiért feleltem. 1998 óta írok, első versemet 2000 januárjában publikálták. 2007 szeptemberéig az AlkoTó-ház internetes irodalmi portál szerkesztője, előtte pedig a KözKincs főszerkesztője voltam. 1998 óta írok, első versemet 2000 januárjában publikálták. Első önálló kötetem, a neon 2006-ban jelent meg, a Glória kiadó gondozásában. Ephata - álom egy ablak üvegén című kötetem Vedres Csaba zongoraművész (ex-Aftercrying) cd-mellékletével és Veszely István grafikáival 2007 augusztusában került a könyvesboltokba. Jelenleg a Nők Lapja, a Nők Lapja Évszakok, a Könyvjelző, a GameStar magazin újságírójaként dolgozom, az iPhone Hungary-nek pedig szerkesztője vagyok. Mégis: ami a legfontosabb számomra, az a színház. 2009 óta az ország számos színházában játsszák drámáimat (Modern Elektra: 2009 - Vörösmarty Színház, Orfeusz és Etília: 2011 – Pesti Magyar Színház, Jászai: 2012 – Csokonai Színház, Na'Conxypanban hull a hó: – 2012 - Csokonai Színház, Tanár úr kérem, minden másképpen van!: 2013 - Vörösmarty Színház. Bemutató előtt: Boldogságtöredékek: 2013 – Nemzeti Színház, Gyöngéd Barbárok (Hrabaliáda) – 2013, Csokonai Színház). A drámaírás mellett dramaturgként is több színház munkájában veszek részt. 2009-től 2011-ig a Vörösmarty Színház NKA támogatást elnyerő Rivalda magazinjának voltam a főszerkesztője. Műfordítások: Schwarz-Tebelak: Godspell (bemutatta a Vörösmarty Színház), Shakespeare: Macbeth, Agatha Christie: Feketekávé (bemutatta a Vörösmarty Színház). Firka a falra /Kaleidoszkóp könyvsorozat, Kaleidoszkóp Nemzetközi Versfesztivál/(2005), Radír (2003, 2004). Cikkek: Haszon magazin (2004), Hírlevél (2005-től Közelkép, Képző-művészet, Fórum, Szakmapolitika rovat), Filozófiai szemle (2005-). Esti Hírlap, Népszabadság, Nők Lapja, Nők Lapja Évszakok, Könyvjelző, iPhone Hungary, Gamestar – utóbbi lapoknál a mai napig dolgozom. Honlapom: http://www.verssorok.hu Írásaim megjelennek még a http://www.artpresszo.hu -n A Héttoronynál 2007 augusztusától 2008 augusztusáig dolgoztam szerkesztőként.