Torjay Attila : Az újpesti UFO-észlelésről

*

 

Mint ismeretes, 14.37-kor a Megyeri úti benzinkút környékén tartózkodók egy nagyjából hét méter átmérőjű, sárgán fénylő tárgyra lettek figyelmesek, amely gyors tempóban ereszkedett. Nagyjából három perc telt el az első észleléstől a landolásig, amely a Megyeri út közepén történt, azon a részen a repülő objektum máshová el sem fért volna.

A gép sivító hangja lassan elcsendesedett, pár pillanatig döbbent, halálos csend ült a környéken. Gárdos Etelka szemtanú később úgy írta le, hogy az izgalomtól mozdulni sem tudott. Az ott tartózkodók biztosak voltak benne, hogy az UFO pilótái hamarosan megjelennek, és valóban, a köralakú, nagymérető, átlátszó ablakszerűségen benézve látni lehetett, hogy három világoszöld színű lény feltápászkodik a biztonsági ülésekből.

És akkor az úton megállni kényszerülő járművek közül egy Opel mikrobusz éktelenül elkezdett dudálni, láthatóan ideges pilótája pedig kikiabált az ablakon az azonosítatlan repülő jármű irányába.

— A tetves….. nénikéteket, piszkos….. marslakó állatok, hogy az a jó….. is rúgjon a…..-ba, a köcsög útlezárós fajtátokkal együtt, hogy a….. — innét a szöveg beleveszett a felhangzó általános dudálásba és szitkozódásba, egy sárga Lada pedig nekihajtott a gépnek.

Akkor a bennülők gyorsan újra helyet foglaltak az ülésben, felhangzott a sivító hang, az UFO felemelkedett. A Lada visszatolatva megnyomta az Opel mikrobuszt, ebből előbb vita, majd verekedés támadt, ami hamar terjedt, pár perc múlva vagy harmincan ütlegelték egymást. Gárdos Etelka ezt látva, a régi tömegoszlatási trükkel próbálkozott, odakiabált: halló, akció van az Auchanban, leértékelt ballábas zoknik kaphatók!

Erre percek alatt kiürült a környék, Etelka pedig szemével az UFO-t kereste, de az már beleveszett a messzeségbe.

A kapcsolatfelvétel nem sikerült.

Talán legközelebb.

Legutóbbi módosítás: 2009.12.13. @ 07:00 :: Torjay Attila