Matos Maja : Haikuk

Kis tücsök zenél,
nem gondolva hidegre,
vígadva henyél.

Nádastó vizén
úszó csónak, mögötte
megcsillan a fény.

Víg pacsirtaszó
trillázó hangözönnel
jókedvet hozó.

Lágy heged?szó,
sírvajajgató hangja,
szívbemarkoló.

Legutóbbi módosítás: 2021.07.29. @ 10:42 :: Matos Maja
Szerző Matos Maja 249 Írás
Itt otthon érzem magam. Szívesen olvasok, írok. www.majalapja.eoldal.hu