Valaha Michelle : Az igényes szex

Ezzel a kis útmutatásommal civilizációnk kultúremberének kívánok segítséget nyújtani, mivel úgy találtam, hogy némi álszemérmesség okán, az érdeklődő igen kevés segítséget kaphat manapság.

Kedves olvasóm! Már itt, az első mondatban sietek elmondani, hogy az igényes szex, csak is a pár minden tagjának közös és egyidejű vágya esetén jöhet csak létre. Mindkét részről tilos félrevonni a kedvetlen kedvest, és mondjuk egyre hevesebb csókokkal, az intim részek ruhán keresztüli simogatásával vágyat ébresztgetni. Az ínycsiklandó étel, tele hasunk ellenére is étvágyat kelthet, de ilyenkor könnyen elcsaphatjuk a gyomrunkat, szóval ne hozzuk kísértésbe párunkat.
Az igényes szex az előbbiek mellett figyel a tisztaságra is, azaz, az alaklom előtti, teljes testfelületre kiterjedő mosdásra, fürdésre. Sok hozzám forduló arra hivatkozik, hogy irodában, házibulin, autóban, liftben, erdőben…, tört rájuk a vágy, és a körülmények nem adtak lehetőséget a tisztálkodásra. Majd magyarázatként hozzáteszik, hogy a hirtelen lobban hevület csillapításánál nincs is emlékezetesebb. Persze, amikor felhívom a figyelmüket arra, hogy történeteikben állati ösztönök előtörését vélem felfedezni, pedig ők valójában értelmes kultúremberek, akkor mindegyik elszégyelli magát.
Lényegi ponthoz érkeztünk tisztelt olvasó! Emlékezzünk csak arra, hogy mit gondolunk, egy vita hevében ordibáló embertársunkról! Valószínűleg azt, hogy a hangoskodó, egy ösztönein uralkodni képtelen primitív ember. Talán sejtik már, hogy arra kívánom felhívni a figyelmüket, hogy az együttlét alkalmával, ne hozzák zavarba partnerünket artikulátlan hangok kiadásával, esetleg értelmes szavak lihegő kántálásával. Civilizált kultúrember nem tesz ilyet, az igényes szex mellőzi a hasonló állati jellemzőket.
Bármelyikük is elfelejtené valamely hasznos tanácsomat, esetleg itt nem érintett kérdése merülne fel, gondoljon csak előbbi mondatomra, és választ kap. Ilyen eset lehet például, az együttlét közben csörgő telefon. Mivel valószínűsíthető, hogy valakinek nagy szüksége van ránk, és magunkat egyébként sem zárhatjuk ki az emberi civilizáció alapjából, a társadalomból, így számomra egyértelmű, hogy a telefont ilyenkor is fel kell venni.
Remélem, hogy útmutatásom más fénybe helyezte egy-két botlásukat, és talán gondolataim segítségével sikerül életük e részét is megtisztítani ösztönviláguk civilizálatlan behatásaitól.
Legközelebbi alkalommal az étkezésről fogok értekezni. Gondolom, sokan egyetértenek velem abban, hogy az étkezés, úgy általában, egy elég visszataszító folyamat. Ezt, még az asztal környékének kulturálttá tételével sem lehetséges leplezni. Remélem, hogy már sokan követik azt a dicséretes szokást, amiben szájukat a fogpiszkálás közben, a másik kezükkel eltakarják. Ez nagyon szép dolog kedves olvasóm, de egyáltalán nem elég! Gondolataim kifejtése után javasolni fogom majd, hogy minden, magát megfelelő fejlettségének érző embertársunk lehetőleg magányosan étkezzen, vagy, amennyiben ez nem megoldható, az általam kifejlesztett arctakaró eszköz segítségével kímélje meg a látványtól a többieket.
Végezetül még egyszer reményemet fejezem ki, hogy könnyed tanácsaim, egyszerű útmutatásaim segítenek rájönni arra, hogy milyen egyszerű korszerűen, civilizációnk elvárásainak megfelelően viselkednünk. Reménykedem, hogy megfelelően meg tudtam mutatni azt, hogy, nem is olyan nehéz ösztöneink vágyakban, kívánságokban, vonzódásokban megnyilvánuló hatásait elnyomni annak érdekében, hogy tökéletes és egyetlen kultúrlényként viselkedhessünk, akár közösségben, akár párunkkal a hálószobában.

Legutóbbi módosítás: 2021.07.29. @ 10:14 :: Adminguru
Szerző Valaha Michelle 17 Írás
Hah!Tudjátok, sok mindennek gondolom magam, és talán ti is gondoltok rólam egy, s mást, de a való egyszerű, ha jól nézed, és miazmákos, ha hétköznapi szemmel.