Csillag Endre : Részleges tudósítás virtuális nőügyeimről

A cím részleges jelzője arra utal, hogy rengeteg ocsmány hirdetés árasztja el férfi-többségünk számítógépét, amelyek képei a kemény pornó műfajába tartoznak, nőket ábrázolnak, és ekként tájidegenek a Torony profiljához képest: mit csináljak a Viagra szedése helyett; egy hónap alatt mekkorára nőhet a férfierőm stb… stb.
Ezek ellen pl. az AdStop és az AdStopPlusz-szal lehet védekezni.

 

Nos, az igazat megvallva ezek az esetek számszakilag nem verdesik Casanova kollégám legendás rekordjait, sem irigylésre méltó élményeit, hőfokait.

Itt van példának okáért mindjárt a Nyugat- vagy Dél- afrikai 18 – 20 éves leányzó, Lana, aki valamiként kiszúrta a Facebookon látható profilomat. Minthogy a „románc” pár éve vette kezdetét, senki nem vetheti a szememre, hogy nem emlékszem az érdemes hajadon – hacsak nem egy szakállas és vénségesen kopasz „nigger” rejtezett a csinos fekete arcocska mögött -, állampolgári illetőségére.

Az affér úgy kezdődött, hogy Lana – maradjunk annyiban, hogy hölgyről volt szó -. csöpögően szerelmes pár sort pötyögött a mobiljába/tabletjébe vagy asztali PC-je klaviatúrájába:

„Nagyon megtetszettél nekem a profilod alapján, Valamiért erősen vonzódom hozzád. Újabban folyton csak rád gondolok. Szeretnék veled közelebbi ismeretségbe kerülni. Add meg (please) az e-mail-címed, küldök neked magamról fotókat!”

Hoppácska! „Dobban” meg a szívem. Tetszem egy, a világ másik végén élő, ifjonti hölgynek. Azért ez már magában véve sem semmi, nem igaz férfi-társaim?!

Aztán a pillanatnyi kábulatból eszmélek, mert belátom, transzlátorra szorultam a hölgy áradozásának megértésében, és meglehet a gyatra fordításba olyasmit is beleértettem, ami benne sem volt. Nem beszélve a mintegy hatvan éves korkülönbségről. Ezért aztán igyekszem józan, de el nem utasító hangot megütni a „fészes” oldalán küldött üzenetemben:

– „Kedves Lana! Szép kislány vagy, de olyan messze vagyunk földrajzilag és kor szerint egymástól, hogy csekély az esélye akármikori találkozásunknak, közelebbi ismeretségünknek. Vedd, kérlek, figyelembe, nagyapád lehetnék. Mi volna, ha magadhoz valóba szeretnél bele? Szívélyes üdvözlettel: én”

Meglepően hamar jön a frappáns válasz:

– Az igaz szerelem nem ismer határokat, sem korkülönbséget. Erre sok példát ismerünk a történelemből.

Tudnál egy kis pénzt küldeni?

 

* 

    A most következő, „szívszorító” történet tulajdonképpen még egészen friss, le sem zárult teljesen. Egy Közel-keleti, 25 éves hölgytől kapok direkt felkérést, adjam meg az e-mail címemet, mert életbe vágó ügyről lenne szó. Persze a platform megint a Facebook és a Google transzlátora. Megadom. (Tessenek észrevenni, az első esetben még nem adtam meg!)

– Bizalmat keltő a profilod, Uram. A nevem Sofia Sharif. 25 éves vagyok, még nem voltam házas. Köszönöm, hogy megadtad az e-mail címedet, mert nagy bajban vagyok, és csak te tudhatsz segíteni rajtam.

– „Kedves Szófia!

 

Nem beszélem sem az angolt, sem az arabot. Sajnos a franciát sem. Németül ugyan tudok, de az a nyelv felétek szerintem nem ismert.

Örülök a földrajzilag távoli „ismeretségnek”, de semmi esélyem, hogy valaha is eljussak az arab, öböl menti országok valamelyikébe.

Gondolom, valamelyik transzlátorral elboldogulunk majd.

Jó egészséget, hosszú, boldog életet kívánok neked, kedves Szofia!

Üdvözlettel:

Endre Csillag”

 

-„ Sofia Sharif <sofianihal12@gmail.com> ezt írta (időpont: 2018. aug. 1., Sze, 17:13):

Kedves Kedvesem.

Nagyon boldog vagyok a levelemben adott válaszában, hogy vagy ma? Milyen volt a napod, remélem,

Miss. Szófia Sharif vagyok; 25 éves vagyok, és soha nem házasodtam előbb; Szudánból származom, de jelenleg a szenegáli menekülttáborban tartózkodom, amely a hazámban harcolt háború miatt menedéket követelt, ami sok életet jelentett; az én az ország; a magány a szomszédban; itt volt a barátom is ebben a táborban;

nem engedhetjük meg, hogy a táborból kijussunk néha, csak néha. engedelmeskedtünk, ugyanúgy, mint aki a börtönben marad és remélem, Isten kegyelme által hamarosan jön ki.

A késő Engr család tagja vagyok. Mg Sharif Ali és az édesapám, Engr. Mg Sharif Ali volt a Bouri Offshore Oil and Gas Company elnöke, amely egy magántulajdonú olajtársaság, Szudánban. Az apám brutális meggyilkolása és a testvére, Mohamed, a lázadók egy éjszaka közepén történtek a mai napig Szudánban élő polgárháború miatt, mert élek iskolában a szerzetes szülők halálát megelőző Khartoum Egyetem háborús Alkalmazott Matematikai Tanszéke. imádkozni, hogy lelkük békében pihenhessen, kapcsolatba léptem Önnel egy lehetséges segítségért, ami minden dolgot elveszett, beleértve a közeli hozzátartozóimat a háború alatt. akik képesek voltak az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) keretében a [RED CROSS TEAM] segítségével eljutni Szenegálba.

nincs rokonaim, akikkel mindannyian el tudok menni a rokonaimba, a háború közepén elszaladt, az egyetlen személy, akinek van neve James Collins, aki a menekülttáborban a felügyelő. kedves számomra, mivel idejöttem, de nem velem együtt élök, inkább elhagyom a női szállót, mert a táborban két hostel áll a férfiaknál, a másik a nők számára.

A felügyelő telefonszáma: + 221-703641113, ha hívsz, mondd meg neki, hogy beszélsz Szudán Szófia Sharif nevű lányával, aki küldött nekem a szállóban, hogy jöjjön és beszéljen veled. Menekültként itt nincs semmiféle joga vagy kiváltsága, legyen pénz vagy bármi, mert ez ellenkezik az ország törvényével, és vissza akarok térni a tanulmányaimhoz, mert csak a tragikus az a helyzet, ami az én helyzetemhez vezetett ebben a helyzetben.

Kérlek, hallgasd meg ezt, amikor édesapám életben volt még, és pénzt rakott el az egyik vezető európai bank egyikében, amelyiknek nevét a legközelebbi rokonaiként használta; a szóban forgó összeg 6,5 millió dollár (6 millió ötszázezer Amerikai dollár), hogy van velem a késői apám letéti igazolásával és a halotti anyakönyvi kivonatával, amelyet később küldenek neked. Kérlek, szeretném, ha segítene, hogy átutalhatom ezt a pénzt a számlájára, és tőle (belőle) pénzt küld nekem, hogy megkapja az utazó dokumentumokat és a repülőjegyet, hogy találkozzanak az országában.

 a fentiek fényében tetszeni fogom neked, hogy tartsd magadnak, és ne mondd el senkinek, mert attól tartok, hogy elveszítem az életemet és a pénzt, ha az emberek megismerik róla, bajban leszek. ez a tranzakció magának csak addig, amíg véglegesítjük

Mostanában kapcsolatba léptem a bankkal, hogy tudjam meg, hogyan juthatok hozzá a pénzhez, hogy segítsek önmagamnak a menekülttáborba hívott börtönből, hogy új életet éljek és folytassam tanulmányaimat, de a bank azt tanácsolta, hogy keressek egy külföldi partnert / megbízót, aki képvisel minket abban, hogy áthelyezzem a pénzt a pozíciójára, a jelenlegi menekültstátuszom miatt, amely nem engedi őket közvetlenül velem foglalkozni, 

Szóval szeretem, hogy segíts nekem átvinni ezt a pénzt a számlájára, és tőle (róla) pénzt küldhet nekem, hogy megkapja az utazó dokumentumokat és a repülőjegyet, hogy hazajönjenek és befektethessék a pénzt. mint például;

  Drágám, szeretném tudni a teljes információt

mint például;

a teljes neved………………..

cím……………………….

foglalkozásod…………….

telefonszám………………

 

Majd használom őket, és írom a hivatalos levelet a banknak

Adja meg a pénzügyi bank és a számlaadatok kapcsolatát

hogy Ön közvetlenül is kapcsolatba léphet velük a

transzfer, ha ez a tranzakció sikeres lesz, akkor megyünk az életbe

mert még mindig egyedül vagyok

Minden jót,

Szófia Sharif

Várakozás a türelmetlenséggel.

Na, hát kinek ne esne meg a szíve egy ilyen szép és menekülttáborban, a hazájától távol „sínylődő”, árva lányon? Nekem megint megdobbant a segítőkész szívem. Azonban más hangon szólt a következő levelem:

-„ Kedves Szófia!

Kiszálltam. Nem tudok, nem akarok segíteni neked. A történetedet nem hiszem el. Arra megy ki a „játékod”, hogy megszerezd a bankszámlám számát. Erről szó sem lehet!

Utálom a csalást és az átveréseket. Meglehet, egy nagyszakállú, rafinált férfi vagy, aki fiatal lánynak adja ki magát, hogy megsajnálják, és imponáljon idős férfiaknak.

Szégyelld magad!

Többet ne írj! E- Mail-címedet letiltom. Lehet, fel is jelentelek csalási kísérletért.

Élj boldogul!

*E.”

Mindezek ellenére, mintha Sofia egy árva mukkot sem értett volna gorombán elutasító levelemből, úgy válaszolt:

-„ Honey Itt van a Bank Manager kapcsolattartó e-mail címével. Segítsen nekem abban, hogy kapcsolatba lépjek velük az örökösödési alap felszabadítása és átutalása érdekében

Beérkező levelek

x


Sofia Sharif 
                2018. aug. 2. 22:01 (16 órája)                          

címzett: én           

Legkedvesebb .

Köszönjük még ma, hogy van ott az országában? Azt hiszem, jól vagy. Kérlek, nem mondtam el másnak, mint te, hogy létezik ez a pénz, és tetszeni fogom neked, hogy tartsd titokban más embereknek, mert mivel pénz van, minden szem majd rajta lesz,

Értesítettem a bankot arról, hogy tervezem ezt a pénzt igényelni, és az egyetlen dolog, amit mondtak nekem: keresni egy olyan testet, aki segíteni fog és állhat ügynökömként, hogy bemutatom őt a Banknak az alap átutalására bankszámlája a tengerentúlon. Úgy döntöttem, hogy imádságom után kapcsolatba lép velem, és úgy gondolom, hogy nem fogja elárulni a bizalmamat. A teljes pénz 30% -át kapod, hogy segíts nekem, és a fennmaradó pénzt az Ön országában való érkezésemig kezelheti. Ebben a vonatkozásban szeretném, ha azonnal kapcsolatba lépnének a bankkal az információkkal, mondd meg nekik, hogy te vagy az én külföldi partnerem, és szeretné tudni, hogy milyen segítséget nyújt nekem az áthelyezéshez. a hozzátartozók ehhez a számlához. A Bank kapcsolattartási adatai a következők:

Bank neve: —– Barclay Bank PLC.

Cím: Churchill Pl, Canary Wharf, London E14 5HP, Royaume-Uni

ACC / Dept Manager: .Mr. Mendy Peter E-mail: mendypeter90@yahoo.com Vagy inforbarclaysbank@aol.co.uk

Bankok Tel: ……. + 447-404-098-366

Fax – 0044-701-114-9974.

Kapcsolattartó személy: Külföldi műveletek és nemzetközi pénzátutalási részleg Az igazgató neve Dr. Mendy Peter: Az édesapámra és a letét kódjára vonatkozó információk a következők 

A letétkezelő neve: Eng. Sharif Ali.

Állampolgárság: Szudán

Alap Ref Nos: CBJ57332A

Számlaszám: 125301002400302

Kin következő neve: Miss Szófia Sharif

Letétbe helyezett összeg: 6,5 millió dollár.

Fiók típusa: Család érvényes t. fájlok

A betét célja: Biztonságos tartás

Most vegye fel velünk a kapcsolatot a késő atyám által letétbe helyezett 6,5 millió dollár dollár átutalásával, amelyről ez a számlaszám a következő. A teljes pénz 10% -át az összes átutalás esetére felmerülő költségekre térképeztem ki, így az átutalás után 20% -ot kapsz az átutalásért, a fennmaradó pénzért számomra. Ne felejtse el, hogy segíteni fog nekem ebben az alapban, mert nem tudom megtenni.

Kedves, örülök, hogy Isten hozta el, hogy kilépjek ebből a helyzetből, és ígérem, hogy kedves leszek és ugyanúgy szüksége lesz rád befektetésre. Amint azt korábban mondtam, elégedetlenségnek éreztem magam, és az imáim a lehető leghamarabb elköltöznek innen. Kérjük, győződjön meg róla, hogy kapcsolatba lép a bankkal, hogy az átadás után kezdődjenek az országodban.

Kérjük, hogy a lehető leggyorsabban lépjen kapcsolatba a Bankkezelővel. Kérjük, csak küldje el az e-mailben levő postaládát a banknak 

2018-08-02 9:05 GMT+00:00 Endre Csillag <csillagej@gmail.com>:”

A leányzó tehát konkrétan előjött a „farbával”, a hat és fél millió USA-dollárral, aminek nettó 20 %-át nekem ígéri „szolgálataimért”, ami nem egyéb, mint hogy nyissak egy USD számlát számlavezető bankomnál, annak számát adjam meg neki, ő pedig utasítja a fenti (londoni?) bankot az átutalási tranzakcióra. És, ha ő idejön az „országomba”, akkor kedves lesz, és befekteti (?) a pénzét. Mit is válaszolhattam volna?

-„Kedves Szofia!

 

Többet ne írj nekem! Ez a pénz akár fekete is lehet, és könnyen feltételezhető, hogy pénzmosás miatt akarod „utaztani”.

Ebben nem leszek partnered.

Csillag Endre 

PS.: Írásod átadtam a magyar pénzügyi hatóságnak”

A pénzügyi hatóság helyett a bankomat hívtam fel, ahol annyira feltörtem, hogy közvetlen ügyintézőm van, névvel, telefonszámmal. Brigitta, mert így hívják, elámult „éleslátásomon”, helyeselte felfogásomat, és arra kért, az egész sztorit küldeném már meg a bank központjának és neki.

Azóta annyi történt, hogy az én Sofia Sharif-om/em kedves arcocskája eltűnt a nevezetes közösségi oldal azonos nevű, számos személyisége közül.

Ám a bank – ígérete ellenére – bölcsen hallgat.

Végszó: Jött még egy e-mail a lánytól, amelyben a transzlátor zavarosságával bizonygatta, „a pénz nem mosodai”. Ha igaz volt, ha nem Sofia története, a magyar hatóságok minden bizonnyal pénzmosásnak minősítették volna azt, és lenyúlták volna a pénzét, illetve nem tudom, mi ilyenkor a hivatalos eljárás.

 

Legutóbbi módosítás: 2019.10.29. @ 09:52 :: Adminguru
Szerző Csillag Endre 195 Írás
Amatőr módon írogató nyugdíjas vagyok. Követek el verset is, de igazán a kisprózában érzem jól magam.