Kerti Károly György : Kabóca-haikuk az Adriáról

 

 

egy halk csobbanás

és kabócák ezrei

fecsegik a hírt

*

egy szem kabóca

még nem teremthet nyarat

kettő betölti

*

bolyongásaim

hiteles krónikása

kabócák kara

*

kabóca-zsivaj

ebben a kék idillben

alkotóelem

hullámcsobbanást

kabócák locsogása

sokszorozza meg

*

a kabócáktól

elnémulnak a halak

szájukat tátják

*

kabócák hada

kibiceli kitartón

nyaralásunkat

 

 

Legutóbbi módosítás: 2019.11.12. @ 14:54 :: Kerti Károly György
Szerző Kerti Károly György 0 Írás
Kerti Károly György vagyok.Múzeumi és privát restaurátor. Emellett rendszeresen festek, rajzolok.Időnként szükségét érzem, hogy versben, prózában is megmutassam magam