H.Pulai Éva : Gonosz

A Gonosz a legédesebb, legszebb szavakkal szól. Eszed tudja, hazugság, amit hall és valótlan az ölelés, amit érzel, a csók is – csak két test összeér. Az ész, mint gyenge madár, a porba hull.

De a Gonosz küzd a jussáért! ? annál boldogabb, minél jobban beléd mélyesztheti a szerelem érzetét kelt?, mérget fecskendez?, szívig hatoló csápjait.

És kacag, derül, minden könnycsepp  láttán. Nektár az néki, édes – mindennél édesebb – élvezettel szürcsöli, ha már patakokban folyik.

?t ez élteti, ebb?l táplálkozik, ez ad neki er?t.

Id?nként óriási angyalszárnyat is ölt, fényszórókkal rózsaszín sugárt rendez maga köré – bár a tollak már nagyon tépettek, mattul a foncsor.

És szeretik. Mindenki szereti…, a legkedvesebb, a legjobb, a legsegít?bb ember. – Egy földreszállt Angyal -. Na persze álarca nélkül, hogy is szerezhetné meg újabb, és újabb áldozatait.

Mindig van szeretetre éhes, jó- vigasztaló szóra vágyó – potenciális áldozat.

És ?, könyörtelenül lecsap!

Amikor már mindent ronggyá szaggatott benned, szívet, lelket,  meglátod igazi arcát. A mosoly már vicsor, a kedves, édes szavak, fullánkokat szóró mondatokká válnak.

 

Ha megúsztad ennyivel, nekifoghatsz újraépíteni magadat…

 

A legérdekesebb, hogy a Gonoszról soha sem tudhatod, férfi-e vagy n??

Te ki vagy?

 

 

 

 

 

 

09.05.04.

 

Legutóbbi módosítás: 2009.10.26. @ 06:25 :: H.Pulai Éva
Szerző H.Pulai Éva 1146 Írás
A H. a nevem előtt, csak egy megkülönböztető jel, hogy ne keveredjenek össze a hírösszeállítások a firkáimmal. *Pulai Éva