Serfőző Attila : Vonzalom

 

 

Olyan cuki kis nacit vettem, pont az ő mérete. A meglepetéstől biztosan lecsücsül. Nekem is nagyon izgi, úgy szeretném már látni, amint kis, formás popsiján feszül ez a remek darab.

Két éve vagyunk együtt jóban, rosszban. Olykor civakodunk is, de aztán, mint a kiscicák, jókat dorombolunk.

Néhány hónapja saját közös lakásba sikerült cuccolnunk, nem kell a főbérlő kaján fizimiskáját tovább szenvednünk. Valahányszor a bérleti díjért jött, úgy nézett ránk, mintha épp a Marsról érkeztünk volna. Sajnos állatokat sem engedett a lakásba. Most már az is van ám, ott sunyít, nézd csak, a fotel karfájánál, az a kis pamacs…

Szerencsére nálunk a fodrászatban, csinos párom is kapott állást. Én a hajakat mosom, ő szoli és szauna tisztaságfelelős. Nagyon jó, hogy így napközben is magam mellett érezhetem. Pár napja volt egy kis bibi, de megbeszéltük. Látni vélte,  az egyik srác haját hosszabb ideig és „bemasszírozósan” – ezek az ő szavai – mostam.

Kis csacsi…

Nem mondom, néha próbálkoznak, de míg hűséges ez a drága, én sem flörtölök mással.

 Remélem nem zavar a karkötőm, úgy élvezem a bizsuk csörgését, egyszerűen nyugtatnak.

Rengeteget járunk bevásárolni, tudod, egyik butikból ki, a másikba be. Az eladók rémei vagyunk. Számtalan rucit felpróbálunk, aztán faképnél hagyjuk őket. Biztosan ránk hordanak tücsköt-bogarat, miután távozunk, de nézd már, ez a dolguk a kis kifestett önmutogatós cicababáknak.

Tekergetik magukat a vevő előtt, hátha vesz a méregdrága holmikból aztán így is, úgy is kiröhögik, mert ki az manapság, aki nincs befírolva ?!

Aztán sokat járunk moziba is. Mindig leghátra vesszük a jegyet, ott kedvünkre csókolózhatunk, ez már a mozizás velejárója.

Úgy izgulunk; jövő héten dönt a parlament az egyneműek házasságkötésének engedélyezéséről. Zsolt a gyűrűket már megvette. Nagyon bízunk honatyáink lojalitásában…

 

 

 

Legutóbbi módosítás: 2008.01.02. @ 19:52 :: Serfőző Attila
Szerző Serfőző Attila 541 Írás
1960.07.13-án születtem Debrecenben.