Kovács Ágnes : szürkezóna

exit

 

és kinyílt az ajtó. néhány viszkis üvegre számítottam. levél xanaxra. szanaszét. nyugalom. kintről hallottam. lélegzel. deméghogy. hanyatt. a földön. húgy. eláztál. szívem. már megint. halálhörgés. de ezt még nem tudom. faszér kellett már megint. kurvára ekkora egy hülyepicsa vagy. hogy nem érted. nem akarom. mondod majd holnap. holnapután. életfogytig. leszarom. de hová lett a kék meg a zöld a szemedből. szürkezóna. fényes. lélegzel. halálhörgés. de ezt még nem tudom. asszonyom. nyugodjon meg. az vagyok. térdeljen a húgyba. fordítsa az oldalára. nem tudlak. négyen átvesznek. magasra kell tartanom valami zacskót. sípol ez a szar egyfolytában. négy arcot sohasem. életfogytig. rendben minden. igaz. szállítható állapotban. asszonyom. még egyszer ezt mondja valaki. felrúgom. menjen haza. holnap érdeklődjön. sétálok a körúton. részeg srác ordítja. szeretlek. mari. bazdmeg. felvágom az ereim. a haverok röhögnek. egy kibaszott nagy saller kéne neked. öcsém. mondanád. most én is így gondolom. telefon. nocsak. már magadhoz is tértél. kósza gondolat. nullahuszonöt. részvétem. exit.

 


kurvaélet

 

itt ülök csillámló tiszaparton. fecseg a felszín. ordít a mély. próbálkozom még.
megúszom tán. kölcsön-mondatokkal. kibaszott nagy véletlen. épp én maradtam. életben. nem. nem vagyok. nem vagyok egy. nem vagyok egy életbiztosítás.
csak nevettél. kurvaélet. legelőször most szeretek. búcsúzva duhajkodástól.
csak ennyit. elhiszed végre? nekem is mindig igazam volt. lett. lécci. kurvaélet.

 


 utoljára


viszlek. utoljára. és most utoljára írtam alá neked. viszlek. képzelem. nem én. ez az élet nem enyém. Baba Jaga. vagy mittudomén. ősöreg. görbe a háta. (amikor ide jutottam. kihúztam magam.) majd’ összeroskad. ez a dolga. sorsa. a titkokat hozza. viszi.

Legutóbbi módosítás: 2018.03.17. @ 07:20 :: Kovács Ágnes