Torjay Attila : Átmeneti virschaft

*

 

 

 

@

Sajnálattal értesítek minden érdekelt hegymászót és természetjárót, hogy mai nappal megsz?nik a Kékestet?. Úgy néz ki, hogy mind az 1015 méter, ám a helye megmarad, talán onnét újra építhet?.

 

@

Kihajított:

Van Isten! De így helyes, ma már csak 274 méter magas volt, bezzeg amikor még én ottan voltam, verte az 1015 métert.

 

@

sztoripicsogó:

Huhúúúú. Nem kell csüggedni, én újra megcsinálom, mint a többi sokat eddig amit megcsináltam, szebb lesz mint régen. Körbekerítem szögesdróttal, és csakis apró változtatások lesznek vezérletemmel, mondjuk a csúcsa lesz lent, és az alapja 1015 méter magasan, hogy még odafent is lássák: szilárd alapokon nyugszik. Már fenem is a talicskámat ahhoz a nagyszerű fél köbméter trágyás agyaghoz, amit idáig összegyűjtöttem eddigi munkásságom során. Onnét már nem sok kell.

 

@

Gatalin:

Jaj de jó, jaj de jó, hát ki más is lehetne. CSAKIS TE. De én majd beleférek? Igazándiból írni nem az erősségem, de szagolnád azt a birkabecsináltat, amit borjúfelsálból készítek…

 

@

sztoripicsogó:

Hogy ki fog beleférni, azon még gondolkodok, mert azért persze majd bárki beleférhet, ha úgy gondolom. Korlátozások nem lesznek, aki nekem tetszik az vagy befér, vagy tetszesse meg még jobban magát.

Ehhez létrehoztam egy honlapot, ahol megbeszélgetem a tetszési problémákat, azokkal, akikkel megbeszélgetem. A honlap: „csuhajjaenyématorony.huhuhu”.

 

@

Kikőfer:

Hál’ Istennek punnyadnak már, illetve azért nem kell mindenkinek, de NEKI igen.

Bár szerintem a sztoripicsogó is alkalmatlan, saját magát nevezi ki, ahogy szokta.

 

@

sztoripicsogó:

Nana. Sehol sem írtam, hogy én valamilyen módon vezetni akarnám, vagy szerkeszteném azt, amit vezetni akarok és szerkeszteni! Csakis műszaki alapokat adnék, mint technikai vezető: alternatív kapcsoló bekötése, NEFH létesítés, a subhártnyi olajozása, U x I x cosinus omega T.

Meg taktikát is én adnék, nagyszerű, bevált, komoly, kipróbált taktikát, hoznám a kubikosokat az Irtusról.

 

@

Kikőfer:

Akkor bocs, így már egyértelmű, látható a nagyszerű távlat. Szinte szédülök.

 

@

Főíró:

Hát sajnos, hogy így esett, hogy most már csak a Börzsöny, Cserhát, Bükk és Zempléni hegység maradt. De én oda úgy is hordom a földet, mindegyikbe.

 

@

Főfőíró:

Mert te sosem tekintetted magadénak az igazi magas hegyeket, vacak dombok alján furkálódsz.

 

@

Főíró:

…………

 

@

Neked is!

 

@

sztoripicsogó:

Gyerekek, nem veszekedni, a közös cél érdekében összefogni, ez Európa! Európa! Kékestető! Értitek? Én szégyellem magam az ilyen jellemhibás ostoba fajankók, arcátlan szégyentelenek, hülye alulképzett félcédulás szerencsétlenek, félcédulás makimajmok miatt, hát kultúremberek vagyunk vagy sem?

 

@

máklár:

Enyi marhat egyrakásson, főként mindenki hazzudik egy öregaszony senincs közöttük, iderityent valamit aztán meg ritty. Dehogy irodalmi verseket írna balladássan, ahoz nics tehetsége.

 

@

sokan:

Tünés félcédulás! Összefogásra, tehetségre, kitűnő szervezésre, önzetlenségre, remek munkákra, műhelymunkára, felkarolásra, semleges műbírálatra, barátságra, jó hangulatra, megértésre, emberségre, humanitásra, brilliáns irodalomra, nagyszerű szerzőkre van szükség!

 

@

sztoripicsogó:

Hozom!

 

@

nyaláló:

Mindig is mondtam, hogy túl magas az 1015 méter, miért nem elég mondjuk 187, mint nekem? Szegény Hazám!

 

@

Örömmel közöljük, hogy csak átmeneti köd miatt nem volt látható a Kékestető, ám azóta már kisütött a nap.

 

@

sztoripicsogóGatalinnyalálómáklárFőíróFőfőírókihajított:

Hogy az a …………

Legutóbbi módosítás: 2010.07.23. @ 08:40 :: Torjay Attila