Matos Maja : 4 haiku

Kis fecskék röpte,
bogarakat kergetve,
alacsonyabb már.
  ————
Ködben úszó táj,
elmosódó láthatár,
végetért a nyár.
  ————
Csíp?s ?szi szél,
arcom pirosra fest?,
csontighatoló.
  ————–
Bordós-sárgás-zöld
sz?l?levelek között
érett, szép fürtök.

Legutóbbi módosítás: 2021.07.29. @ 10:42 :: Matos Maja
Szerző Matos Maja 249 Írás
Itt otthon érzem magam. Szívesen olvasok, írok. www.majalapja.eoldal.hu