Radnó György : 2. Mi jár a fejemben?

Szavak rabsága után egy felfedezés, a jó szeretkezéssel záródó hosszú beszélgetések utáni gondolatok, amikor minden kimondható… amikor nem kell tartani a féltékenységtől és a félremagyarázásoktól… érdemes kipróbálni!

Az árnyékos oldalon a csillagok koppanása elnémult és egy új nap kezdi a csillogását fitogtatni, ahogy a kelet születő csillaga hozza el az élet első jeleit. Picike hold fénye eltörpül a nevetés oltárán, ahogyan, másképpen, de vele, csicsergés dallamait hallani minden oldalról. Uralkodó vidám sereg a hang, mint egy élő koncert, ahol az eddigi hazug play-beck helyett egy őszinte hang szólal meg, mely nem affektál és nem akar képmutató lenni, csak úgy van és akar lenni a maga sajátos valójában.

Hatalmas “lélekség”, hatalmas “érzékiség”, hatalmas “bizalomság”.

Ez a nappal együtt nyugvó büszke álom-kép rögzül a dátumhoz, ahogy az a jeles nap, a madarak visszatérése a telelésből, amely másnak semmit sem jelent, de nekik az új életet.

Fészket ver a élet fáján egy apró elnyűtt gondolat. Odateszi azt a kis szalma szálat, mely többet ér, mint száz komfort fokozat.

 

 

 

Legutóbbi módosítás: 2017.05.20. @ 18:32 :: Radnó György
Szerző Radnó György 139 Írás
Már gyerekkoromban szerettem volna író lenni, valahogy úgy ahogy mások mozdonyvezetők. Tinédzser koromban már éreztem késztetést az írásra, eleinte sok verset írtam, ebből az idők folyamán, és a költözések miatt sok elveszett, vagy csak a kicsomagolatlan dobozok mélyén maradt. Informatikusként természetes volt számomra az online módban való publikálás. Eleinte csak magamnak írtam, de több barátom kérésére elkezdtem aktívabban közzétenni társaságokban is a verseimet. Hosszas unszolásra kezdtem el nagyobb körben publikálni és kiadni kötetet. 2012. április végén megjelent az első kötetem "A némaságom kiáltom" című kötet...