Berta Gyula : Nem vicc!(december 21.)

*

 

 

Előre kell bocsájtanom, hogy a tőlem megszokottaktól eltérően, most nem viccelek!

     Csak néhányan, vagy talán senki sem tudja, hogy voltaképpen a foglalkozásomból adódóan is, melyet most nem kívánok részletesen kitárgyalni, tehát ha úgy vesszük, talán munkaköri kötelezettségeim által is, ha úgy tetszik, akár ki is jelenthetném, hogy a jövőbe látok.

 

     Most bizonyára akad majd olyan az olvasók között, aki nyelvtani hibát vél felfedezni a kijelentésem kapcsán, ám mielőtt még az olvasó véleménye az eltévelygésben merülne el, kijelentem, hogy nincsen semmi félreértés: bizton állíthatom, hogy ez így lesz, ez lesz a valóság, kétség nincsen, vagyis december 21.-e valóban be fog következni!

     Nem szeretnék pánikot kelteni, van az úgy magától is, mikor az ember nem is számítana rá.

     Tehát óvnám az olvasókat attól, hogy átadják magukat valami félelemnek, az elkerülhetetlentől való rettegésnek. Nincs is rá okuk. Vannak ugyanis olyan történések, amelyek nem igényelnek magyarázatot. Egyszerűen csak megtörténnek. Nos, a rendelkezésre álló ismereteim alapján, sajnos azt kell mondanom, hogy 2012. december 21. történései is ebbe a kategóriába fognak tartozni, minden kétséget kizáróan, s mint ahogy már utaltam is rá: most nem viccelek.

      Nagyon is komolyan kell venni a dolgokat, főleg így karácsony előtt, bevásárlásaink közepette, mert ki tudja, meddig lesz elég a fizetésemből még meglevő pénz? December 21-ét biztosan nem éli meg, legalább is nem az én pénztárcámban.

      Bízok azonban abban hiszen a pozitív gondolkodás erény —, hogy majd, akárcsak jelenleg is, a jövőben is látok.

      Bárhogy is lesz, ezt majd meglátjuk.

 

 

 

 

 

Legutóbbi módosítás: 2012.12.06. @ 15:00 :: Berta Gyula
Szerző Berta Gyula 0 Írás
Műszaki végzettségű, irodalom és művészet-kedvelő ember vagyok.(amikor forró nyári napon ködszerűen szurkálja bőrödet az eső; amikor segítséget kérnek és nem tudsz ellenállni...-az az én nevem)