Verő Orsolya : Hírek beküldése a Héttoronyba

Talán már észrevettétek, hogy átalakult a kezdőlapunk és hogy a Hírek kategóriával bővült a lista, amiből az új írás beküldésekor választhattok.

Ezentúl ugyanúgy küldhettek be híreket, ahogyan eddig az írásaitokat küldtétek a szerkesztőségbe, ezek magazinunk kezdőlapján jelennek meg ha kapcsolódnak az irodalmi profilunkhoz, a művészeti élet aktuális eseményeihez. Ugyanazon szabályok vonatkoznak a beküldhető hírekre mint a cikkekre, előzetes lektoráláson kell átesnie, nem lehet közvetlenül aktuálpolitikai mondandója, meg kell felelnie formai követelményeknek, stb.

Azon újságíró-palánták riportjait is szeretettel várjuk, akik a környezetükben lévő kulturális események szereplőit szólaltatják meg. Érdemes lesz Koczeth tanár úr esszéit, írásait figyelemmel követnetek, hasznos tanácsokat találtok benne arra nézve, milyen szempontoknak illik megfelelnie egy élvezetes, objektív, tartalmas hírnek.

Remélem itt is hagyománnyá válik egy id?szakonként megjelenő kiemelt hír, a főszerkesztői jegyzet, ami az adott időszak eseményeit véve apropó gyanánt, mottóul szolgálhat mindannyiunknak.

Köszönöm lelkes közreműködéseteket a magazin életében!

Legutóbbi módosítás: 2019.09.11. @ 06:34 :: Adminguru