Szabó Tamás
Vezetéknév
Szabó
Keresztnév
Tamás
1 év 1 Komment

   Szereti a törtpaszulyt,    Imádja a csirkehúst,    Kedvel is ? mindenkit,    Tomit, Elizt, s szüleit.

1 év 1 Komment

       Az állatkertben nagyon jó,        mert sok a látnivaló.        A nagy medve hempereg,        a kicsi mellette hever.        Ez a ló itt nagyon “édes”,        az a gida viszont éhes.  

1 év 2 komment

   Édesanyám, kedves édesanyám,    De vidám ez a vasárnap délután.    Ünnepel ma az egész család,    Hisz ma van a legszebb délután.      N?k napját ünnepeljük ma,    Szívemben szeretet és béke van.    Téged köszöntelek, édesanyám,    [… Tovább]

1 év 4 komment

       Tél van még és nagyon hideg,        De a fehér hóvirág már siet,        El?bújik a  sötét föld  alól,        Köszöntést mond a szobájából,        Ma kibújik egy, holnap kett?,        Holnapután száztizenkett?.

1 év 3 komment

         Volt egyszer egy kis kakas,          Abból lett egy nagy kakas,          Elkergették ?t a háztól,          Megszabadult a levágástól.

1 év 3 komment

           Ez a szánkó gyorsan repít,            Künn a havon nagyon csúszik,            Ha nem hiszed, próbáld meg,            Meglátod, milyen jó lesz.

1 év 7 komment

                Az én kutyám okos kutya,               Foltos, mint a tehén farka.               Eszik, iszik rengeteget,               Lustálkodik is eleget.

1 év 4 komment

               Ilyen vagyok én,                 ügyes vagyok én,              nem vagyok én kicsi,                 nagyfiú vagyok én.               Az iskola nagyon jó,                  ügyes gyereknek való,             az ügyesek szeretik,                   a buták elkerülik.                                      Doba, [… Tovább]

Szabó Tamás még nincsenek barátai.
Minden regisztrált olvasó csoportja, egy várószoba a szerzők közé, a naplóba írtak után szavazhatók be a szerzői státuszba és egyúttal ...