Szabó Tamás
Családnév
Szabó
Minden regisztrált olvasó csoportja, egy várószoba a szerzők közé, a naplóba írtak után szavazhatók be a szerzői státuszba és egyúttal ...
15 év ago 1 komment

   Szereti a törtpaszulyt,    Imádja a csirkehúst,    Kedvel is ? mindenkit,    Tomit, Elizt, s szüleit.

15 év ago 1 komment

       Az állatkertben nagyon jó,        mert sok a látnivaló.        A nagy medve hempereg,        a kicsi mellette hever.        Ez a ló itt nagyon „édes”,        az a gida viszont éhes.  

15 év ago 2hozzászólás

   Édesanyám, kedves édesanyám,    De vidám ez a vasárnap délután.    Ünnepel ma az egész család,    Hisz ma van a legszebb délután.      N?k napját ünnepeljük ma,    Szívemben szeretet és béke van.    Téged köszöntelek, édesanyám,    [… Tovább]

15 év ago 4hozzászólás

       Tél van még és nagyon hideg,        De a fehér hóvirág már siet,        El?bújik a  sötét föld  alól,        Köszöntést mond a szobájából,        Ma kibújik egy, holnap kett?,        Holnapután száztizenkett?.

15 év ago 3hozzászólás

         Volt egyszer egy kis kakas,          Abból lett egy nagy kakas,          Elkergették ?t a háztól,          Megszabadult a levágástól.

15 év ago 3hozzászólás

           Ez a szánkó gyorsan repít,            Künn a havon nagyon csúszik,            Ha nem hiszed, próbáld meg,            Meglátod, milyen jó lesz.

15 év ago 7hozzászólás

                Az én kutyám okos kutya,               Foltos, mint a tehén farka.               Eszik, iszik rengeteget,               Lustálkodik is eleget.

16 év ago 4hozzászólás

               Ilyen vagyok én,                 ügyes vagyok én,              nem vagyok én kicsi,                 nagyfiú vagyok én.               Az iskola nagyon jó,                  ügyes gyereknek való,             az ügyesek szeretik,                   a buták elkerülik.                                      Doba, [… Tovább]

Szabó Tamás does not have any friends yet.