Lázár-Horváth Zsuzsa : Haikukba zárt csendjeim

suttogásokká
szelídülő szavaktól
lett zajos a csend
x
csendemben felsír
elvesztegetett álmom
még kínzó az éj
x
álmomban felsír
elvesztegetett létem
suttog az erdő 
x
sikoltó csendben
félelmet tornyoz a szél
jázminillat leng 
x
szél szava szunnyad
fellegek leple alatt
felizzó alkony
x
szívem álmait
csend mélyére temettem
vihar ébreszt fel
x
hazugságaink
elcsendesülő mélyén
önvád csordogál

Legutóbbi módosítás: 2019.07.10. @ 23:35 :: Lázár-Horváth Zsuzsa
Szerző Lázár-Horváth Zsuzsa 2 Írás
Lelkes amatőrként 19 éve írogatok. Témám földön, égen, avagy az életben hever...csak észre kell vennem. Mögöttem 5, magánkiadásban megjelent kötet. És az íráskényszer, hogy papírra vethessem gondolataimat.